afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

The Romanos, a Luxury Collection Resort / The Westin Resort Costa Navarinο

The Romanos, a Luxury Collection Resort / The Westin Resort Costa Navarinο

Πάσχα αυθεντικά μεσσηνιακό

Κατανυκτικό Πάσχα στην «Costa Navarino», με την αναβίωση των τοπικών παραδόσεων της Μεσσηνίας, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια με πλήθος δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

Κάθε μέρα έχει το δικό της χρώμα στο ξεχωριστό resort. Τα παιδιά πρωταγωνιστούν τη Μ. Πέμπτη φτιάχνοντας φαναράκια, ζωγραφίζοντας αβγά και παίζοντας πασχαλινά παιχνίδια, ενώ όλες τις ημέρες απασχολούνται δημιουργικά στο Sand Castle. Μικροί και μεγάλοι βοηθούν στο στολισμό του Επιταφίου τη Μ. Παρασκευή και παρακολουθούν το βράδυ τη λειτουργία και την περιφορά στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, ενώ το πρωί του Μ. Σαββάτου προετοιμάζουν τη λαμπροκουλούρα και δοκιμάζουν τις φημισμένες λαλαγγίδες με πετιμέζι. Εορταστικό δείπνο μετά την Ανάσταση, ενώ νωρίτερα το απόγευμα ελληνική και τζαζ μουσική πλημμυρίζουν το χώρο. Για τα παιδιά η Κυριακή του Πάσχα ξεκινάει με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες την ώρα που στην Agora η γιορτινή ατμόσφαιρα καλά κρατεί, με παραδοσιακούς χορούς, μουσική και εδέσματα από τις 11 το πρωί. Εντυπωσιακές οι πασχαλινές προσφορές τόσο στο ατμοσφαιρικό «The Romanos, a Luxury Collection Resort» (από € 1.299 με πλήρη ­διατροφή για 3 διανυκτερεύσεις το ζευγάρι σε deluχe δωμάτιο) όσο και στο πιο οικογενειακό «The Westin Resort Costa Navarino» (από € 1.200 με πλήρη διατροφή για 3 διανυκτερεύσεις το ζευγάρι σε deluxe δωμάτιο), με πολλές εκπλήξεις και αυθεντική πασχαλινή ατμόσφαιρα.

TIP: Στιγμές αναζωογόνησης στο Anazoe Spa αλλά και εξορμήσεις πεζοπορίας και ποδηλασίας στη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors.

The Romanos, a Luxury Collection Resort / The Westin Resort Costa Navarinο , Πύλος, Μεσσηνία , τηλ. 2723096000 , www.romanoscostanavarino.com
τηλ: 2723095000, www.westincostanavarino.com

Αφετηρία:
Προορισμός: