afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Poseidonion Grand Hotel

Poseidonion Grand Hotel

Με 100 χρόνια ιστορία!

Το ξενοδοχείο-κόσμημα, που φέτος κλείνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, συνδυάζει τη λαμπρότητα της belle epoque με την πολυτέλεια και τις εκλεκτές γεύσεις, σε σημείο-κλειδί για να ζήσετε το τοπικό Πάσχα.

Ενα ξενοδοχείο-μύθος, το «Poseidonion Grand Hotel», υποδέχεται τη θερινή σεζόν με μεγαλοπρέπεια, ανανεωμένο προφίλ και ξεχωριστές γεύσεις με την επιμέλεια του Χριστόφορου Πέσκια. Το διεθνώς βραβευμένο νέο πρόσωπο του θρυλικού grand hotel των Σπετσών πατάει στη μοναδική ιστορία του, αλλά κοιτάζει και με νέες ιδέες το μέλλον. Τα δωμάτια και οι σουίτες, που συνδυάζουν πολυτέλεια με αύρα εποχής, το μοναδικό Asian spa και το εξαιρετικό εστιατόριο με προϊόντα από το βιολογικό μποστάνι του ξενοδοχείου και γεύσεις που παντρεύουν το τοπικό με το fusion φτιάχνουν ένα ονειρεμένο σκηνικό για classy διακοπές. Το αναστάσιμο μενού και το λαμπριάτικο τραπέζι ανανεώνουν την παράδοση με τις πινελιές του πρωτοπόρου σεφ σε ένα εστιατόριο-προορισμός για τους επισκέπτες των Σπετσών. Οι Επιτάφιοι από τις 4 ενορίες του νησιού θα συναντηθούν το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην πλατεία μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ ιδιαίτερη εμπειρία είναι το κάψιμο του Ιούδα το απόγευμα της Κυριακής στην Κουνουπίτσα.

TIP: Οι τοπικές και παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις ανανεώνονται με φαντασία από τον ευρηματικό σεφ Χριστόφορο Πέσκια, που επιμελείται το μενού του εστιατορίου.

Poseidonion Grand Hotel , Ντάπια, Σπέτσες , τηλ. 2298074553 , www.poseidonion.com

Αφετηρία:
Προορισμός: