afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Elatos Resort & Health Club

Elatos Resort & Health Club

Η καρδιά του δάσους

Το ξεχωριστό resort στην καρδιά του Παρνασσού, τριγυρισμένο από καταπράσινο ελατόδασος, αναπνέει στους αρμονικούς ρυθμούς της φύσης σε συνδυασμό με την υποδειγματική φιλοξενία.

Τα 39 αυτόνομα chalets του συγκροτήματος, εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, αποπνέουν αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, το καταπληκτικό Ηealth Club με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, ενώ τα παιδιά βρίσκουν τον ιδανικό τους χώρο στο Μini Club. Η πολύ ελκυστική προσφορά για την πασχαλινή περίοδο, περιλαμβάνει στις 3 διανυκτερεύσεις άλλη μία δωρεάν, πρωινό αμερικάνικου τύπου, νηστίσιμο δείπνο τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο και πλούσιο γεύμα την Κυριακή του Πάσχα αλλά και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και της αναστάσιμης ακολουθίας στο γραφικό παρεκκλήσι του συγκροτήματος. Ακόμα, πασχαλινές λιχουδιές στο chalet κατά την άφιξη, κλήρωση για δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ένα από τα Aria Hotels και Grace Hotels σε ολόκληρη την Ελλάδα, ελεύθερη είσοδο στο Health Club αλλά και early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας.

TIP: Ξεχωριστή εμπειρία το ξακουστό τριήμερο «Πανηγυράκι» προς τιμήν του πολιούχου της Αράχοβας Αγίου Γεωργίου με τηνς ευλαβική λιτανεία της ασημένιας εικόνας του.

Elatos Resort & Health Club , Επτάλοφος, Αγόριανη Φωκίδας , τηλ. 2234061162 , www.ariahotels.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: