afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Antzi Studios

Antzi Studios

Ανάσταση παρά θίν'αλός

Ζεστή φιλοξενία με άποψη και μια πρώτη γεύση καλοκαιριού στο κοσμοπολίτικο ψαροχώρι της Πέρδικας σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Ενα συγκρότημα με προσωπικότητα, αισθητική και καλή σχέση ποιότητας-τιμής σε προνομιακή θέση στην Πέρδικα, το πιο γραφικό και κλασάτο σημείο του νησιού, το «Antzi Studios» βάζει τον πήχη ψηλά στο ξενοδοχειακό τοπίο της Αίγινας. Διαθέτει φωτεινά, ευρύχωρα και καλαίσθητα στούντιο και διαμερίσματα και τέσσερις μοντέρνες πετρόχτιστες σουίτες με μαγευτική θέα, ενώ η ιδιοκτήτρια Αγγελική Μαρτή επιβλέπει κάθε πτυχή της διαμονής φροντίζοντας τους πελάτες σαν καλεσμένους της. Τη Μ. Παρασκευή, μετά τον Επιτάφιο, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου δίνουν ραντεβού στο εστιατόριο «Νώντας» για νηστίσιμα εδέσματα και φρέσκα θαλασσινά.

Η Ανάσταση στο λιμανάκι της Πέρδικας με τα ασβεστωμένα σοκάκια γίνεται δίπλα στη θάλασσα, με τα βεγγαλικά να δημιουργούν μια υπέροχη εικόνα. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου σειρά έχουν η σπιτική μαγειρίτσα και το ντόπιο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα σούβλα και μενού ειδικά για την ημέρα. Ενδιαμέσως, η πισίνα του ξενοδοχείου προσφέρεται για ποτό, καφέ ή ένα ελαφρύ σνακ από το pool bar.

TIP: Η περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Νικολάου μέσα στην πόλη είναι ιδιαίτερη εμπειρία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μη χάσετε το κάψιμο του Ιούδα στις παραλίες του νησιού.

Antzi Studios , Πέρδικα, Αίγινα , τηλ. 2297061446 , www.antzistudios.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: