afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

Vasilikia Mountain Farm & Retreat

Vasilikia Mountain Farm & Retreat

Μια φάρμα βγαλμένη από παραμύθι

Περνώντας την πύλη του πανέμορφου ορεινού αγροκτήματος στην είσοδο της Παύλιανης, βρίσκεστε μπροστά στο πιο ονειρεμένο πασχαλινό σκηνικό με φόντο την εκρηκτική ελληνική φύση.

Το καταπράσινο αλπικό σκηνικό σού κλέβει την καρδιά από την πρώτη στιγμή: μια πηγή με κρυστάλλινο νερό, ένα παρεκκλήσι με το καμπαναριό του, ένα μαντρί με το κοπαδάκι του κι ένα μοναδικό ξύλινο παρατηρητήριο με θέα στις βουνοκορφές της Στερεάς Ελλάδας μέχρι τη θάλασσα…Τα δύο Cottages σε ύφος ράντσου της Βόρειας Αμερικής (επικοινωνούν μέσω εσωτερικής πόρτας στην περίπτωση που είστε μεγάλη παρέα) και το Country House που θυμίζει ­αγγλική ύπαιθρο, με τζάκι, γούνινα σκεπάσματα, vintage πλακάκια, σοφίτα και γωνιές

ιδανικές για cocooning, δημιουργούν άμεσα προσωπικούς δεσμούς με το χώρο και εντάσσονται αρμονικά στο τοπίο.

Φοβερό πρωινό στην ξύλινη ταβέρνα με τοπικά προϊόντα και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, που θα εξερευνήσουν το δικό τους μαγικό βασίλειο στα βουνά. Ο παραδοσιακός οβελίας θα ψηθεί, με τις αρμόζουσες τιμές, την Κυριακή του Πάσχα.

TIP: Ζητήστε από τους οικοδεσπότες να σας κανονίσουν πεζοπορικές διαδρομές –ή διαδρομές με 4χ4 αν έχετε δικό σας– στα αμέτρητα και πανέμορφα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού της Οίτης.

Vasilikia Mountain Farm & Retreat , Παύλιανη, Φθιώτιδας , τηλ. 6981074581 , www.vasilikia.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: