afieroma

Ξενοδοχεία εμπειρία για Πάσχα

The Paradise Art Hotel

The Paradise Art Hotel

Ανάσταση με τοπικό χρώμα

Με arty διάθεση, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ξεχωριστές γεύσεις, το «Paradise Art Hotel» σας περιμένει για γιορτές με προσωπικότητα στην ατμοσφαιρική Χώρα της Άνδρου.

Μ ε ιστορία που πάει πίσω στη μεσοπολεμική αίγλη του νησιού, ξεχωριστή διακοσμητική ταυτότητα με τη σφραγίδα του interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου και εμπειρία στη φιλοξενία, το αγαπημένο ξενοδοχείο της Άνδρου, θυγατρικό του «Saint George Lycabettus» της Αθήνας, έχει ετοιμάσει πολύ ξεχωριστές εκδηλώσεις. Το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου δίνουμε ραντεβού στην αυλή του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης στο Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο, για τη Γιορτή του Λεμονιού με τοπικά γλυκά και λεμονάδες. Και το αναστάσιμο δείπνο (€ 35 το άτομο με κρασί) λαμβάνει χώρα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του μουσείου. Η Κυριακή του Πάσχα ξεκινά με ανδριώτικο πρωινό με φόντο τη Χώρα και τη θάλασσα, ενώ το γλέντι της Λαμπρής (€ 35 το άτομο με κρασί) στήνεται γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου με σούβλα, παραδοσιακή μουσική και χορό. Το βράδυ της Κυριακής κλείνει με pasta party στο οποίο πρωταγωνιστεί η ανδριώτικη αστακομακαρονάδα (€ 27 το άτομο με κρασί. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις).

TIP: Η συνάντηση των Επιταφίων της Χώρας γίνεται παραδοσιακά στην Πλατεία Καΐρη, ενώ η Ανάσταση στο νησί είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με πολλά βεγγαλικά και κροτίδες.

The Paradise Art Hotel , Χώρα Άνδρου , τηλ. 2282022189 , paradiseandros.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: