Ark
Φωτεινό, αισιόδοξο, αρκούντως ρομαντικό, με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Σε αυτό το σκηνικό, ο Γιάννης Μπαξεβάνης προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα με δημιουργική διάθεση και αφετηρία τη σταθερά ποιοτική πρώτη ύλη. Ο μπακαλιάρος μπουρδέτο μέσα σε κολοκύθα και το καλαμάρι σοτέ με σύγκλινο και αφρό αγκινάρας είναι δύο ιδιαίτερα νόστιμα πιάτα, ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση. Πολύ καλά τα γλυκά του Τάσου Ζησόπουλου. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€75 - €90
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Τα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση
Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΔοκιμάσαμε μια κακαβιά που θα θυμόμαστε για καιρό
Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία με τις εμβληματικές θαλασσινές γεύσεις του επιφύλαξε στο κοινό ο βραβευμένος Κώστας Μπουγιούρης, φιλοξενούμενος του Symposio at Ark.
6 προτάσεις της τελευταίας στιγμής για Τσικνοπέμπτη out of the box
Κλασικές και εναλλακτικές προοπτικές για την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου.
Μια νόστιμη συριανή βραδιά στην Αθηναϊκη Ριβιέρα με το "Ηλιοβασίλεμα"
Ακόμη μία ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά ετοιμάζεται στo Symposio at Ark, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και το "Ark" να καλωσορίζουν το εστιατόριο "Ηλιοβασίλεμα" και τον chef-patron Κώστα Μπουγιούρη.
Το Symposio at Ark συνεχίζεται με ροδίτικο fine dining
Κατά τη δεύτερη πράξη του Συμποσίου, το εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ρόδου σερβίρει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στις 13 Φεβρουαρίου.
Symposio at Ark: Κάθε αρχή και νόστιμη
Ο έμπειρος σεφ Απόστολος Αλτάνης άνοιξε την αυλαία του φετινού γαστρονομικού φεστιβάλ Symposio at Ark, που οργανώνει το "αθηνόραμα" και το εστιατόριο "Ark".