Ark

Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all-day χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της παραλίας της Γλυφάδας. Το φαγητό έχει την χαρακτηριστική υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και στον ιδιαίτερα πλούσιο κατάλογο οι κλασικές ελληνικές γεύσεις συναντούν ορισμένες πιο σύγχρονες και ευφάνταστες, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλή πρώτη ύλη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €75

Πληροφορίες:

Kai meshm.

Σχετικά άρθρα

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark'

Μία βραδιά που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/04/2024

Πού θα φας μετά μουσικής στην Αθήνα

Μία δωδεκάδα εστιατορίων για κάθε γούστο που πλαισιώνουν τις μπουκιές με live μουσικές - επίσης για κάθε γούστο.

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτή την εβδομάδα, πίνουμε Old Fashioned

Το Woodford Reserved Old Fashioned Week τρέχει έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.