Γη

Ευρύχωρο, φωτεινό, cool, χορτοφαγικό στέκι για καφέ και υγιεινό τσιμπολόγημα, γεμάτο όμορφες γωνιές –από τις ντιζαϊνάτες σεζλόνγκ προτού μπεις μέχρι τους φλοράλ καναπέδες και το άνετο μπαρ. Χυμοί, smoothies, σαλάτες, μικρά πιατάκια και γλυκά με raw quality, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη στο μενού, κι αρκετά πράγματα που μπορείς να πάρεις μαζί σου φεύγοντας: granola, μπάρες, ξηρούς καρπούς με μπαχαρικά και μυρωδικά κ.α.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €18

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

"Γη": Merry plant-based Christmas!

Aκόμη και αν οι πληθωρικές γαστρονομικές παραδόσεις των γιορτών δεν είναι ταυτισμένες με την ισορροπημένη διατροφή, τα Χριστούγεννα μπορεί να μυρίζουν σοκολάτα και παράλληλα να είναι άκρως υγιεινά.

22/12/2022

Γη

Προσγείωση στον plant-based πλανήτη γη

Εστιατόριο Γη

Στο κέντρο της ευεξίας

Χαρτογραφήσαμε τη vegan Αθήνα

Τα vegan-friendly στέκια αυξάνονται και πληθύνονται στην πρωτεύουσα, οι τουρίστες υποκλίνονται στον πλούτο της χορτοφαγικής βερσιόν της ελληνικής κουζίνας, ενώ όλο και περισσότεροι ασπάζονται μερικώς ή ολικώς το βιγκανισμό ως τρόπο ζωής.

7 vegetarian και vegan σενάρια στην Αθήνα

Φτιάξαμε ένα ευρύ πολυεθνικό mix ’n’ match χαλαρής ή αυστηρής χορτοφαγίας, για όσους ακολουθούν ή θέλουν να πάρουν μια γεύση από αυτήν την ισχυρή τάση, που εξαπλώνεται από άκρη σ’ άκρη στην πόλη.

Νέα... «Γη» στη Γλυφάδα

Τα πέντε του χρόνια στη raw και vegan σκηνή της πόλης συμπλήρωσε πρόσφατα το ευρύχωρο και ηλιόλουστο χορτοφαγικό στέκι, και το γιορτάζει με νέο πρόσωπο και γεύσεις.

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.