Πιπινιός

Από το 1992 ο Παναγιώτης και ο Θοδωρής Τσούκας γράφουν σταθερά ιστορία αυθεντικά ελληνικής, έντιμης κρεατοφαγίας σε μια περιποιημένη σάλα. Λεπτοκομμένα παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος –το κρέας έρχεται από Αγρίνιο και Αμφιλοχία–, το κοκορέτσι ή το μπιφτέκι σε δελεάζουν και τεράστιες παραδοσιακές χάλκινες γάστρες με κατσικάκι ή αρνί. Και μόνο που τις βλέπεις...

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η ώρα του οβελία σε οκτώ κρεατο-στέκια

Το Πάσχα στην πόλη θέλει καλοπέραση! Ιδού λοιπόν αγαπημένα κρεατο-στέκια που στρώνουν τραπέζι με αρνί, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα το μεσημέρι της Λαμπρής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/04/2022

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!

Δροσερές ταβέρνες στα βόρεια της πόλης

Ευκαιρία να πάρετε –που λέει ο λόγος– τα βουνά, πιάνοντας τραπέζι εκεί όπου το βράδυ θέλεις ζακετάκι ενώ η Αθήνα καίγεται!

24 ιδέες για Πάσχα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της Αθήνας

Ας μυρίσουν οι αμνοί, οι μαγειρίτσες και τα κοκορέτσια! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί, κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να το γιορτάσετε τρώγοντας έξω, με προτάσεις ερεθιστικές. Χαζεύοντας τη θέα της πόλης, στο κέντρο και σε εξοχές, σε ταβέρνες και καλά εστιατόρια. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Όλα για το κρέας

Ιδεολογία, ψυχολογία, γαστρονομία και άφθονα tips για να γιορτάσουμε την Αποκριά όπως της αξίζει!

Τα καλύτερα παϊδάκια της Αττικής όπως εσείς τα ψηφίσατε!

Τα κορυφαία στέκια για παϊδάκια, όπως τα ανέδειξε η ψηφοφορία των αναγνωστών του athinorama.gr