To «Inbi» πάει Γλυφάδα

Από την Τετάρτη 17/12 το δημοφιλές ιαπωνικό ρεστοράν θα το βρίσκουμε στα νότια προάστια με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα. Τι θα λέγατε για ένα Japan fashioned;

To «Inbi» πάει Γλυφάδα

Από την Τετάρτη 17/12 το δημοφιλές ιαπωνικό ρεστοράν θα το βρίσκουμε στα νότια προάστια με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα.

To «Inbi» πάει Γλυφάδα - εικόνα 1

Επιστρέφοντας στην Αθήνα έπειτα από ένα ακόμη καλοκαίρι στην Costa Navarino, το γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant αποφάσισε μια ακόμη, εσωτερική αυτή τη φορά, μετακίνηση. Την Τετάρτη 17/12 πατάει χειμερινό restart όχι πια στο Κολωνάκι, αλλά στην οδό Λαζαράκη, στη Γλυφάδα. Στη νέα του έδρα η σχεδιαστική λογική κρατάει και πάλι τις γραμμές λιτές (το ντεκόρ υπογράφει η αρχιτέκτονας-interior designer Αμαλία Ποντίκα), με το yellow tail tataki με σος σόγιας-τρούφας, τη σιγομαγειρεμένη πανσέτα με γλάσο μελιού και yuzu, το σολομό με την σος γουασάμπι και πολλές παρτίδες σούσι να πλαισιώνονται με σκούρο ξύλο, γρανίτη και θεατρικούς φωτισμούς. Η κουζίνα του Ιnbi διατηρεί ατόφια την ομάδα της –executive chefs παραμένουν οι Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης και Σταμάτης Σκριάπας (φωτό) και sushi chef ο Takaaki Otsuka–, το μπαρ όμως έχει νέα πρόσωπα: head bartenders ανέλαβαν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Φράγκος, ιδιαίτερα ταλαντούχοι και οι δύο.

Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, 2109680606.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.