banner
banner
Know How
Φτιάχνουμε λαχανόκηπο στην ταράτσα!

Φτιάχνουμε λαχανόκηπο στην ταράτσα!

19/04/2021 Τώρα που ο κατ’ οίκον εγκλεισμός λούζεται στο φως του ανοιξιάτικου ήλιου, μήπως είναι η καλύτερη στιγμή να κάνουμε την ταράτσα ή τη βεράντα μας να ανθίσει με γεύσεις που θα έρθουν κατευθείαν στο πιάτο μας;

Έμπνευση
Energy bowls: healthy νοστιμιά… του χεριού μας!

Energy bowls: healthy νοστιμιά… του χεριού μας!

13/04/2021 Τα energy bowls ήρθαν για να μείνουν με αλμυρές και γλυκές παραλλαγές, εξωτικούς συνδυασμούς και smoothies που συνθέτουν το τέλειο υπόβαθρο για υγιεινή, αλλά και συναρπαστική διατροφή.

banner
Know How
Για την καρδιά μιας αγκινάρας!

Για την καρδιά μιας αγκινάρας!

08/04/2021 Μιλάμε, χωρίς αμφιβολία, για ένα λαχανικό με μοναδική γεύση και εμφάνιση, ένα άνθος με τρυφερή «καρδιά», που φέρνει την Άνοιξη στο τραπέζι μας.

banner
Συνταγές
Comfort Chefs: Ψαροφαγία σε πρώτο πλάνο

Comfort Chefs: Ψαροφαγία σε πρώτο πλάνο

24/03/2021 Συνταγές με θαλασσινό άρωμα έρχονται από τους σεφ των εστιατορίων που δεν μπορούμε να επισκεφτούμε.

Delivery
Την Καθαρά Δευτέρα η ιωδιούχα φρεσκάδα έρχεται σπίτι

Την Καθαρά Δευτέρα η ιωδιούχα φρεσκάδα έρχεται σπίτι

11/03/2021 Με την Καθαρά Δευτέρα αλλά και τη Σαρακοστή σε απόσταση ιωδιούχας αναπνοής σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όλα τα θαλασσινά καλούδια από την άνεση του σπιτιού μας.

Delivery
Η ταραμοσαλάτα του «Βασίλαινα» στο σπίτι

Η ταραμοσαλάτα του «Βασίλαινα» στο σπίτι

11/03/2021 Βελούδινη και απαλή, ευγενική και νόστιμη, εξακολουθεί να γίνεται με την ίδια συνταγή και αποτελεί signature dish που έρχεται σπίτι με take away.

Γεύσεις Αποκριάς
Αποκριάτικο τραπέζι με γεύση Νέας Ορλεάνης!

Αποκριάτικο τραπέζι με γεύση Νέας Ορλεάνης!

08/03/2021 Η ιδέα είναι να ξεφύγουμε λίγο, με γεύσεις διαφορετικές, που θα μας ταξιδέψουν στην μπιτάτη και πολύχρωμη Νέα Ορλεάνη, την ημέρα του Mardi Gras.

Συνταγές
Τα αγιοβαλεντίνικα comfort food των chefs

Τα αγιοβαλεντίνικα comfort food των chefs

12/02/2021 Συνταγές γεμάτες θαλπωρή, που θα ζεστάνουν την κρύα ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχονται από τους σεφ των εστιατορίων που δεν μπορούμε να επισκεφτούμε.

Know How
Πράσο, ένας δυνατός παίκτης στην κουζίνα!

Πράσο, ένας δυνατός παίκτης στην κουζίνα!

04/02/2021 Η κομψή γεύση του το τοποθετεί σε άπειρες συνταγές και του έχει δώσει ξεχωριστή θέση στα μενού των σεφ. Ας το φέρουμε στο προσκήνιο…

Know How
Ελληνικά προϊόντα με ιδιαίτερη πατρίδα και ασύγκριτη νοστιμιά

Ελληνικά προϊόντα με ιδιαίτερη πατρίδα και ασύγκριτη νοστιμιά

22/01/2021 Λαχανικά, κηπευτικά, όσπρια, φρούτα και άλλα καθημερινά προϊόντα με ταυτότητα, μας προσκαλούν να τα γνωρίσουμε και να τα προτιμήσουμε από το «ανώνυμο» πλήθος…

Συνταγές για Βραβείο
Θυμόμαστε τον Albert Roux μέσα από 6 πιάτα

Θυμόμαστε τον Albert Roux μέσα από 6 πιάτα

15/01/2021 Ο άνθρωπος που έμαθε στους Βρετανούς τι εστί γκουρμέ μέσα από τα Λονδρέζικα «Le Gavroche» και «Waterside Inn» πέθανε στις 4 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια γαστρονομική κληρονομιά - ανάμεσα στους σταθμούς της, η επιμέλειά του στο dinner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2002.

Αφιέρωμα
Το Comfort food των chefs

Το Comfort food των chefs

08/01/2021 Αν οι γιορτές ήταν η ιδανική αφορμή να δώσουμε λίγα παραπάνω γκάζια στην κουζίνα, τώρα είναι η ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ετοιμάζοντας πιάτα γεμάτα θαλπωρή – και οι σεφ των εστιατορίων που δεν καταφέραμε να επισκεφτούμε, μας δίνουν τη συνταγή!

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Φαγητό στο Αρχείο Θεμάτων
Φαγητό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος