Το νέο παγωτό Nirvana στα γραφεία μας

Το νέο παγωτό Nirvana στα γραφεία μας

15/05/2019 Tο Choco Fudge Caramel & Choco Wafers ήρθε και σκόρπισε χαμόγελα...

Αφιέρωμα
25 γλυκίσματα με άρωμα φράουλας

25 γλυκίσματα με άρωμα φράουλας

06/05/2019 Έχει εμπνεύσει μοναδικά γλυκίσματα, σαν την Πάβλοβα ή τη fraisalia, ταιριάζει και με κρέμες και με σοκολάτα, αγαπάει όπως πιστεύουν πολλοί τη σαμπάνια, αλλά είναι και ταπεινή, αφού της αρκεί λίγη σαντιγί για να μαγέψει τον ουρανίσκο μας...

Θέμα
17 γλυκές συνταγές από τους σεφ της Θεσσαλονίκης

17 γλυκές συνταγές από τους σεφ της Θεσσαλονίκης

12/04/2019 Δεκαεπτά υπέροχα, πρωτότυπα επιδόρπια δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς σεφ, όσα και τα εστιατόρια που πήραν μέρος στο event “Δεκαπενθήμερο Αγιορείτικης Κουζίνας”…

Θέμα
Ο χαλβάς και ό,τι θέλετε να ξέρετε γι αυτόν

Ο χαλβάς και ό,τι θέλετε να ξέρετε γι αυτόν

29/03/2019 Το απόλυτο γλύκισμα της Σαρακοστής έχει την ιστορία του, την τεχνική του, υψηλή διατροφική αξία και πολλούς τρόπους για να καταναλωθεί…

Άφιξη
Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

29/03/2019 Η κομψή μεγαλοπρέπεια του νέου χώρου, που στολίζει την Κηφισίας, στεγάζει μια δουλειά υψηλού επιπέδου. Η δουλειά  του Δημήτρη Οικονομίδη φέρνει κοντά μας μια ζαχαροπλαστική χωρίς συμβιβασμούς…

Διαγωνισμός
Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

20/03/2019 Όλα όσα έγιναν στον τελικό του διαγωνισμού «MaziChef» για το «καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρεσβεία της Γαλλίας…

Καφές
Έξυπνα tips για ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση τoν espresso σε συνδυασμό με γάλα

Έξυπνα tips για ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση τoν espresso σε συνδυασμό με γάλα

29/03/2019 Είτε τον προτιμάτε ζεστό, είτε κρύο, είτε το αγαπημένο σας ρόφημα είναι ένας λαχαριστός latte, είτε το γούστο σας τραβάει ένα δροσιστικό, παγωμένο cappuccino freddo, αυτό που κάνει το τέλειο ρόφημα, είναι το πάθος για τον καλό καφέ – αυτό είναι, άλλωστε, που κάνει και τα Starbucks να ξεχωρίζουν.

Δοκιμάσαμε
Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

17/01/2019 Πρώτη γεύση από τα διάσημα σουδάκια της Θεσσαλονίκης, που εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζουν την καριέρα τους στο αθηναϊκό downtown.

Παρουσίαση
Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

13/11/2018 Ένα πραγματικό “σπίτι σοκολάτας”, με το εργαστήριό του, έκανε πιο ενδιαφέρουσα την Κηφισιά. Γιατί η Σοφία και η Ευδοκία, ειδικευμένες chocolatiers, δεν φτιάχνουν απλά άψογες σοκολάτες, αλλά έχουν σοβαρή άποψη στις γεύσεις…

Συνέντευξη
Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

25/01/2019 Ο pastry chef και κριτής του Bake Off, μας αποκαλύπτει πώς έφτασε πολύ νέος τόσο ψηλά, τι χρειάζεται για να γίνεις καλός ζαχαροπλάστης και μας δίνει μια μοναδική συνταγή του…

Ρεπορτάζ
Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

02/01/2019 Όταν δεν είσαι απλώς ζαχαροπλάστης, αλλά εξειδικευμένος chocolatier, τότε το μικρό σου μαγαζί έχει όχι μόνο μοναδικές hand made σοκολάτες, αλλά και μικρά έργα τέχνης…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος