banner
banner
banner
Συνταγές
Ροδάκινα: στο ποτήρι, στο μπολ, στο πιάτο

Ροδάκινα: στο ποτήρι, στο μπολ, στο πιάτο

01/07/2022 Ένα από τα πιο αρωματικά φρούτα του καλοκαιριού δίνει μικρά ρεσιτάλ γεύσης στην κουζίνα, με τις σωστές συνταγές πάντα...

Know how
Παγωτό home made: φτιάξτο μόνος σου!

Παγωτό home made: φτιάξτο μόνος σου!

15/06/2022 Οι μαμάδες μας έφτιαχναν παγωτό στο σπίτι, χωρίς μηχανή και με αξέχαστη γεύση. Εμείς, πάλι, μπορεί να είμαστε εξπέρ στο carrot cake ή στο tiramisu, το παγωτό, όμως, το αγοράζουμε έτοιμο. Χωρίς σοβαρό λόγο.

banner
How to
Μεταμορφώνουμε τα φρούτα μας σε home made σιρόπια

Μεταμορφώνουμε τα φρούτα μας σε home made σιρόπια

25/05/2022 Από φρέσκα φρούτα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, τα σπιτικά σιρόπια φρούτων ελαχιστοποιούν το food waste του νοικοκυριού και μεταμορφώνουν γλυκά και παγωτά, γιαούρτι ή φρούτα, γίνονται δροσερά αναψυκτικά και απογειώνουν τα cocktails μας.

banner
Focus
 Η κουβερτούρα που "σφράγισε" το δείπνο των Χρυσών Σκούφων 2022

Η κουβερτούρα που "σφράγισε" το δείπνο των Χρυσών Σκούφων 2022

03/05/2022 Η Nestlé DESSERT 65% Κακάο έδωσε την καθοριστική πινελιά που ολοκλήρωσε τη γαστρονομική εμπειρία του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή φινέτσα κορυφαίου επιπέδου της.

Tips
4+1 τρόποι για να ελαττώσετε τη ζάχαρη

4+1 τρόποι για να ελαττώσετε τη ζάχαρη

14/12/2021 Στις γιορτές όλοι και όλες καταναλώνουμε -δικαιωματικά- παραπάνω ζάχαρη από ότι συνήθως, γι’αυτό και σας προτείνουμε εύκολους και γρήγορους τρόπους για να προσέξετε τη διατροφή σας και να ελαττώσετε την πρόσληψη της ζάχαρης αυτές τις μέρες.

Προϊόν
Τα αέρινα ταχινοπιτάκια της Αργυρώς από τη Σάμο

Τα αέρινα ταχινοπιτάκια της Αργυρώς από τη Σάμο

11/04/2022 Eίναι το γλύκισμα από τη Σάμο που κατέκτησε διεθνείς ουρανίσκους για να κερδίσει 3* Great Taste…

Know How
Ο χαλβάς και ό,τι θέλετε να ξέρετε γι αυτόν

Ο χαλβάς και ό,τι θέλετε να ξέρετε γι αυτόν

03/03/2022 Το απόλυτο γλύκισμα της Σαρακοστής έχει την ιστορία του, την τεχνική του, υψηλή διατροφική αξία και πολλούς τρόπους για να καταναλωθεί…

Νέα
In Love again: Ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας

In Love again: Ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας

14/12/2021 Ο Θάνος Προυναρούς, ο δημιουργός του Baba au Rum και ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου δίνουν νέα μορφή στα κλασικά cocktails και μας προσκαλούν να τα ερωτευμούμε ξανά από την αρχή.

Know how
Γλυκές αμαρτίες για vegans

Γλυκές αμαρτίες για vegans

03/12/2021 Τα vegan γλυκά είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία εδεσμάτων, που διαμορφώνουν σιγά-σιγά το δικό τους κοινό, όπως δείχνει η αυξανόμενη παρουσία των vegan ζαχαροπλαστείων και καφέ τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Φαγητό στο Αρχείο Θεμάτων
Φαγητό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος