Συνέντευξη
Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

25/01/2019 Ο pastry chef και κριτής του Bake Off, μας αποκαλύπτει πώς έφτασε πολύ νέος τόσο ψηλά, τι χρειάζεται για να γίνεις καλός ζαχαροπλάστης και μας δίνει μια μοναδική συνταγή του…

Δοκιμάσαμε
Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

17/01/2019 Πρώτη γεύση από τα διάσημα σουδάκια της Θεσσαλονίκης, που εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζουν την καριέρα τους στο αθηναϊκό downtown.

Ρεπορτάζ
Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

02/01/2019 Όταν δεν είσαι απλώς ζαχαροπλάστης, αλλά εξειδικευμένος chocolatier, τότε το μικρό σου μαγαζί έχει όχι μόνο μοναδικές hand made σοκολάτες, αλλά και μικρά έργα τέχνης…

Παρουσίαση
Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

13/11/2018 Ένα πραγματικό “σπίτι σοκολάτας”, με το εργαστήριό του, έκανε πιο ενδιαφέρουσα την Κηφισιά. Γιατί η Σοφία και η Ευδοκία, ειδικευμένες chocolatiers, δεν φτιάχνουν απλά άψογες σοκολάτες, αλλά έχουν σοβαρή άποψη στις γεύσεις…

New
Ruby chocolate RΒ1: δοκιμάσαμε τη νέα ροζ σοκολάτα!

Ruby chocolate RΒ1: δοκιμάσαμε τη νέα ροζ σοκολάτα!

24/10/2018 Μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή, το 4ο είδος σοκολάτας είναι ροζ, έχει φρουτώδη γεύση και ταιριάζει όχι μόνο σε γλυκές, αλλά και σε αλμυρές παρασκευές…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος