Θέμα
Αθηναϊκές τζελαταρίες: δοκιμάσαμε 8 ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού

Αθηναϊκές τζελαταρίες: δοκιμάσαμε 8 ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού

18/09/2019 Γυρίσαμε όλη την Αθήνα αναζητώντας ξεχωριστές γεύσεις παγωτού και επιλέξαμε τις καλύτερες, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Opening
Umami lab, η all day πρόταση του Διονύση Αλέρτα

Umami lab, η all day πρόταση του Διονύση Αλέρτα

03/09/2019 Μόλις άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το νέο μαγαζί-εργαστήριο του Διονύση Αλέρτα, που συνδυάζει αυτή τη φορά το all day café bar-bistrot με τη γνωστή ποιότητα της ζαχαροπλαστικής του ταλαντούχου patissier. Πήραμε μια πρώτη γεύση σε avant premiere…

Ρεπορτάζ
Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Αθήνα με τα καλύτερα χειροποίητα παγωτά

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Αθήνα με τα καλύτερα χειροποίητα παγωτά

29/08/2019 Η επιστροφή στην πόλη και στη ρουτίνα γίνεται πιο ευχάριστη με την απόλαυση ενός πραγματικά καλού παγωτού, με αγνά υλικά. Σε αυτή τη φιλοσοφία κινούνται και οι επωνυμίες που επιλέξαμε, ακόμη κι αν δεν πρόκειται αποκλειστικά για gelaterie…

Αφιέρωμα
Τα δροσερά, καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου

Τα δροσερά, καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου

31/07/2019 Συνταγές για αγαπημένα γλυκά ψυγείου, για κάθε γούστο. Παρουσιασμένα σε ποτήρια και διακοσμημένα με φέτες φρούτων, φύλλα δυόσμου, λυωμένη σοκολάτα και… φαντασία, θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα οικογένεια και καλεσμένους και θα ολοκληρώσουν όμορφα ένα καλοκαιρινό δείπνο.

Νέα
Τα παγωτά Mövenpick δροσίζουν το καλοκαίρι μας

Τα παγωτά Mövenpick δροσίζουν το καλοκαίρι μας

24/07/2019 Με νέες limited γεύσεις να προστίθενται πλάι σε διαχρονικά φαβορί, η premium ελβετική εταιρεία παγωτών διώχνει τον καύσωνα με τη δροσιά που φέρνει το πνεύμα των Άλπεων.

Summer
Παγωτό Κωσταρέλου: όπως παλιά

Παγωτό Κωσταρέλου: όπως παλιά

24/07/2019 Δοκιμάζοντας το παγωτό του Κωσταρέλου, που φτιάχνεται από το δικό του αγνό γάλα και φρέσκα υλικά εποχής, καταλαβαίνεις πως πρόκειται γι’ αληθινό, χειροποίητο παγωτό…

Δοκιμή
The Sweet Spot: μια απολαυστική δοκιμή του νέου project

The Sweet Spot: μια απολαυστική δοκιμή του νέου project

19/07/2019 To γλυκό εργαστήρι με τα cupcakes μετακόμισε σε όμορφο χώρο, ανανέωσε φιλοσοφία και μενού κι εμείς δοκιμάζοντας γλυκά και αλμυρά, βρήκαμε λόγους να το ξαναεπισκεφθούμε… 

Άφιξη
Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

29/03/2019 Η κομψή μεγαλοπρέπεια του νέου χώρου, που στολίζει την Κηφισίας, στεγάζει μια δουλειά υψηλού επιπέδου. Η δουλειά  του Δημήτρη Οικονομίδη φέρνει κοντά μας μια ζαχαροπλαστική χωρίς συμβιβασμούς…

Διαγωνισμός
Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

20/03/2019 Όλα όσα έγιναν στον τελικό του διαγωνισμού «MaziChef» για το «καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρεσβεία της Γαλλίας…

Θέμα
Kakau worship: χειροποίητες σοκολάτες from bean to bar

Kakau worship: χειροποίητες σοκολάτες from bean to bar

11/07/2019 Δυο φίλοι ανακάλυψαν την κουλτούρα του κακάο στη νότια Αμερική, εκπαιδεύτηκαν στην παραγωγή σπιτικής σοκολάτας και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος