Νηστεία
Νηστίσιμο τσουρέκι; Υπάρχει!

Νηστίσιμο τσουρέκι; Υπάρχει!

20/03/2019 Το βρήκαμε στο αγαπημένο “A λα γκρεκ” στο Χαλάνδρι, μας άρεσε πολύ για την πλούσια γεύση του, τα ιδιαίτερα υλικά και την απαλή υφή του και δεν αντισταθήκαμε…

Διαγωνισμός
Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

Ποιο είναι το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019;

20/03/2019 Όλα όσα έγιναν στον τελικό του διαγωνισμού «MaziChef» για το «καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πρεσβεία της Γαλλίας…

Καφές
Δοκιμάσαμε πέντε διαφορετικούς τρόπους εκχύλισης για έναν τέλειο καφέ

Δοκιμάσαμε πέντε διαφορετικούς τρόπους εκχύλισης για έναν τέλειο καφέ

18/03/2019 Δείτε πώς η κάθε μέθοδος αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ με μοναδικό τρόπο

Δοκιμάσαμε
Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

Το «Choureal» ήρθε στην Αθήνα

17/01/2019 Πρώτη γεύση από τα διάσημα σουδάκια της Θεσσαλονίκης, που εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζουν την καριέρα τους στο αθηναϊκό downtown.

Παρουσίαση
Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

Ésophy: η σοκολάτα αλλιώς!

13/11/2018 Ένα πραγματικό “σπίτι σοκολάτας”, με το εργαστήριό του, έκανε πιο ενδιαφέρουσα την Κηφισιά. Γιατί η Σοφία και η Ευδοκία, ειδικευμένες chocolatiers, δεν φτιάχνουν απλά άψογες σοκολάτες, αλλά έχουν σοβαρή άποψη στις γεύσεις…

Συνέντευξη
Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Δημήτρης Χρονόπουλος: ο κορυφαίος pastry chef μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη

25/01/2019 Ο pastry chef και κριτής του Bake Off, μας αποκαλύπτει πώς έφτασε πολύ νέος τόσο ψηλά, τι χρειάζεται για να γίνεις καλός ζαχαροπλάστης και μας δίνει μια μοναδική συνταγή του…

Ρεπορτάζ
Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

Χειροποίητες, μοναδικές σοκολάτες σε τρεις γωνιές της πόλης

02/01/2019 Όταν δεν είσαι απλώς ζαχαροπλάστης, αλλά εξειδικευμένος chocolatier, τότε το μικρό σου μαγαζί έχει όχι μόνο μοναδικές hand made σοκολάτες, αλλά και μικρά έργα τέχνης…

New
Ruby chocolate RΒ1: δοκιμάσαμε τη νέα ροζ σοκολάτα!

Ruby chocolate RΒ1: δοκιμάσαμε τη νέα ροζ σοκολάτα!

24/10/2018 Μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή, το 4ο είδος σοκολάτας είναι ροζ, έχει φρουτώδη γεύση και ταιριάζει όχι μόνο σε γλυκές, αλλά και σε αλμυρές παρασκευές…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος