Προϊόν
Κύκλος: ένα ρόφημα γεμάτο Αιγαίο

Κύκλος: ένα ρόφημα γεμάτο Αιγαίο

13/10/2020 Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Saristi δημιούργησαν ένα ρόφημα από βότανα της κυκλαδίτικης γης στο μπλε του Αιγαίου.

Αφιέρωμα
Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τα πάντα για το «μαύρο χρυσό»

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τα πάντα για το «μαύρο χρυσό»

01/10/2020 Πολλοί δηλώνουν ότι δεν μπορούν να ξυπνήσουν χωρίς αυτόν και άλλοι χρειάζονται αρκετά φλιτζάνια την ημέρα για να λειτουργήσουν σωστά. Πόσοι όμως γνωρίζουμε την ιστορία του και τις ποικιλίες του; Σήμερα, που είναι οι παγκόσμια ημέρα του, ελάτε να εντρυφήσουμε στα μυστικά του!

Νέα
The Box: Γεύμα στο σπίτι με υπογραφή «Πέσκιας»

The Box: Γεύμα στο σπίτι με υπογραφή «Πέσκιας»

30/09/2020 Η γνωστή εταιρεία catering συνεργάζεται με τον βραβευμένο σεφ για μια έξυπνη εναλλακτική πρόταση έτοιμου φαγητού επιπέδου, που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να την απολαύσουμε δείπνο με υπογραφή στην άνεση του σπιτιού μας.

Προϊόν
Μαγειρευτά… σε βάζο, από την Yiam

Μαγειρευτά… σε βάζο, από την Yiam

16/09/2020 Ένα μενού έτοιμων παραδοσιακών γεύσεων κατσαρόλας σε γυάλινα βαζάκια, για κανονικό φαγητό «της στιγμής», είναι η νέα χρήσιμη και πρακτική πρόταση της Yiam, που έρχεται πραγματικά την κατάλληλη ώρα.

Προϊόν
Τα Ros Solis είναι τα νέα ελληνικά mixers

Τα Ros Solis είναι τα νέα ελληνικά mixers

24/09/2020 Αντλώντας το όνομά τους από τα «ροσόλια», τους δροσερούς συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων που, αραιωμένοι με νερό ή αλκοόλ, αποτελούσαν σταθερό τρατάρισμα στα σπίτια της ακμάζουσας αστικής κοινωνία των Ελλήνων της Σμύρνης, τα νέα αναψυκτικά της εταιρείας ΚΡΙΝΟΣ, σε συνεργασία με την Trinity Wines, φέρνουν την παράδοση του 19ου αιώνα στο σήμερα.

Καφές
Espresso Pods απότο «The Underdog»

Espresso Pods απότο «The Underdog»

24/09/2020 Ένα από τα στέκια που έχουν διαμορφώσει σημαντικά την κουλτούρα της καλής καφεοποσίας στην πόλη, λανσάρει τη δική του σειρά από κάψουλες για κατ’ ιδίαν απόλαυση.

Νέα
Η γαστρονομική παράδοση της Καλαβρίας στην Αθήνα

Η γαστρονομική παράδοση της Καλαβρίας στην Αθήνα

21/07/2020 To Eλληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας προβάλλει τις γεύσεις μιας περιοχής που συνδέεται ιστορικά με την Ελλάδα, μέσα από το πρόγραμμα Agora Calabria, που απευθύνεται σε εμπόρους και καταναλωτές.

Νέα
Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

23/06/2020 Ελληνική εταιρεία με δυναμική πορεία, η Green Cola μπαίνει δυναμικά στη χώρα με την υψηλότερη κατανάλωση αναψυκτικών παγκοσμίως, με δυνατό ατού τα φυσικά υλικά και τη στέβια.

Κρασί
Delivery κρασιού… με το ποτήρι!

Delivery κρασιού… με το ποτήρι!

23/06/2020 Πως θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί; Το Vintage wine bar φρόντισε να το κάνει πράξη.

Συνέντευξη
Bamboo Vegan: Η ρίζα του βιγκανισμού

Bamboo Vegan: Η ρίζα του βιγκανισμού

23/06/2020 Ψυχή και νους του «Bamboo Vegan», του πρώτου vegan deli στη χώρα, ο Φώτης Πατίκας μας μιλά για την οργασμική εξάπλωση του βιγκανισμού την τελευταία δεκαετία αλλά και τις αλλαγές της βίγκαν αγοράς τα τελευταία χρόνια, και βάζει το στοίχημά του για το επόμενο μεγάλο διατροφικό trend.

Άφιξη
Το «Materia Prima» μας υποδέχεται στο Παγκράτι

Το «Materia Prima» μας υποδέχεται στο Παγκράτι

17/06/2020 Τραπεζάκια έξω, κάτω από τα δέντρα της πλατείας Μεσολογγίου, άπλωσε το wine bistrot του Μιχάλη Παπατσίμπα, με bonus ένα deli στην ενδιαφέρουσα κάβα του.

News
Tourism Award για το cocktail φεστιβάλ «Bar Engage»

Tourism Award για το cocktail φεστιβάλ «Bar Engage»

10/06/2020 Την δυναμική θέση της Λάρισας στην cocktail σκηνή της χώρας επιβεβαίωσαν τα Tourism Awards, βραβεύοντας το φεστιβάλ cocktail και γαστρονομίας που μπαίνει φέτος στην πέμπτη του χρονιά, έχοντας συγκεντρώσει μερικούς από τους καλύτερους bartenders της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής στα pop up events του.

Κοκτέιλ
Bloody Mary kit…για σπίτι

Bloody Mary kit…για σπίτι

29/06/2020 Όχι ένα, αλλά δυο διαφορετικά και νόστιμα Bloody Mary έρχονται στο σπίτι σας, για άμεση συναρμολόγηση και απόλαυση.

Θέμα
Καπνιστό χέλι: το ελληνικό deli που λατρεύουν οι chefs

Καπνιστό χέλι: το ελληνικό deli που λατρεύουν οι chefs

17/06/2020 Από τα νερά της ορεινής Άρτας στα πιο λαμπρά fine dining τραπέζια! Το καπνιστό χέλι της Β. Γείτονας & Σια έγινε αγαπημένο υλικό διάσημων μαγείρων διεθνώς, με πρώτο τον «καλύτερο chef στον κόσμο» Mauro Colagreco…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Φαγητό στο Αρχείο Θεμάτων
Φαγητό

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα

Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζήτηση
Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος