Οι κριτικές του κοινού

Βικτώρ ή Τα παιδιά στην εξουσία

Δράμα του Ροζέ Βιτράκ
Διαρκεια : 100 '

Σκηνoθ.-μετάφρ.-σκην.:Μ. Βαβαδάκης
Ερμηνεύουν: Στ. Βογιατζάκη, Θ. Ζερίτης, Π. Παπαδόπουλος, Στ. Κοντακιώτης, Γ. Ονησιφόρου, Μ. Παρασύρη, Φ. Παπαχριστοπούλου, Χ. Κεφαλά. Κοστ.: Β. Καψούρου. Φωτ.: Στ. Κάλτσου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Νάγια πριν από 22 ημέρες

  5 αστεράκΑ Αυτη η παρασταση ηταν μοναδικη εμπειρια. Σαρωτικος ο Πανος Παπαδοπουλος (Βικτωρ). Τρομερες ερμηνειες και απο Ζεριτη, Παπαχριστοπουλου. Ο Βαβαδακης εχει μελλον στη σκηνοθεσια. Πολυ ενδιαφερον δειγμα δουλειας. Στα συν οι εκπληκτικοι φωτισμοι της Στελλας Καλτσου.

 • Σταύρος πριν από 25 ημέρες

  5 αστεράκΑ Από τις ωραιότερες παραστάσεις της φετινής χρονιάς. Εξαιρετικές ερμηνείες και σκηνοθεσία και ο πρωταγωνιστής ο Βικτωρ είναι μοναδικός. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 • Νικος πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Σούπερ παράσταση. Γρήγορη, σπιντάτη και πολύ έξυπνη. Εξοχη σκηνοθεσία και υπέροχες ερμηνείες.

 • Ελενα πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Άρτια παρασταση! Πολυ καλες ερμηνείες εξαιρετικη σκηνοθετική ματιά και μετάφραση!
  Να πάτε, αξίζει!

 • Μαρία πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Η παράσταση είναι ότι καλύτερο είδαμε φέτος. Υπέροχη σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα, χιούμορ και γνήσια συγκίνηση. Το έργο είναι μαγικό. Ο Πάνος Παπαδόπουλος σαρωτικός ως 9χρονος Βικτώρ, κομμένος και ραμμένος για τον ρόλο. Εκπληκτικές η Φωτεινή Παπαχριστοπούλου και η Μαρία Παρασύρη. Εντυπωσιακή ως κυρία που πέρδεται η Χαρά Κεφαλά.