Οι κριτικές του κοινού

Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου

Δράμα του Άκη Δήμου
Διαρκεια : 70 '

Σκηνοθ.:Θ. Αντωνιάδης
Ερμηνεύουν: Π. Σκαρτσολιάς, Έυη Τσάφου. Σκην.: Αν. Αρβανίτη. Κοστ.: Μ. Μαγγίρα. Μουσ.: Μ. Τσικνής. Ακατάλληλη για ανηλίκους.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
 • Mattheos πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Μία δυστοπία συναισθημάτων που συγκρούονται με την πραγματικότητα, το παρελθόν και το μέλλον. Οι τραυματικές εμπειρίες βρίσκουν συνεχώς έδαφος και διαμορφώνουν την αντίληψη των πρωταγωνιστών, ορίζοντας ποιοι είναι, ποιοι θα ήθελαν να είναι και ποιοι θα έπρεπε να ήταν. Δεν προσφέρει ευχαρίστηση, ούτε ικανοποίηση. Σου δίνει ένα κομματάκι του παζλ της ψυχής τραυματισμένων ανθρώπων στο εκάστοτε περιθώριο. Αξιοσημείωτες ερμηνείες.

 • Ευτυχία πριν από 1 χρόνια

  2 αστεράκΑ Οι ηθοποιοί καλοί, η σκηνοθεσία επίσης, το κείμενο απλοϊκό, αλλά ως νέοι ηθοποιοί καλά κάνουν και δεν δοκιμάζονται σε κάτι πιο απαιτητικό έχουν χρόνο , οι μεγάλοι ρόλοι σίγουρα τους περιμένουν ειδικα΄το νεαρό

 • Ρ. Σ πριν από 1 χρόνια

  4 αστεράκΑ Παρ'όλο που αυτό το έργο του Άκη Δήμου δεν με ευαισθητοποιεί όσο άλλα του, θεωρώ ότι η σκηνοθεσία του Θοδωρή Αντωνιάδη το φώτισε και τολμώ να πω το ανέδειξε με αλήθεια και τρυφερότητα. Φορείς βέβαια αυτής της αλήθειας και τρυφερότητας οι δύο νέοι ταλαντούχοι και τόσο "παρόντες" ηθοποιοί της παράστασης. Ωραίο σκηνικό, ατμοσφαιρικά φώτα, εξαιρετική μουσική. Μία πολύ προσεγμένη δουλειά συνόλου!

 • Σπύρος πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Φανταστική παράσταση! Τέλειες ερμηνείες, ταλαντούχοι ηθοποιοί! Το έργο σε πάει σε έναν άλλο κόσμο. Στον κόσμο των πρωταγωνιστών που έρχεται σε σύγκρουση με την σκληρή πραγματικότητα. Δύο νέοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ολοκληρώσουν τον χαρακτήρα τους που πολλές φορές δεν τους αρμόζουν. Ένα στοιχείο πολύ κοινό στις μέρες μας. Η μουσική απίστευτη και συμπληρώνει αρκετά το κείμενο. Δεν έχω λόγια το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 • Διονύσης πριν από 1 χρόνια

  1,5 αστεράκΑ Δυο νεαροί ηθοποιοί πασχίζουν να παίξουν ένα ανύπαρκτο κείμενο. Ακατανόητο γιατί να αναλωθεί κανεις με τέτοια σαχλαμάρα. Όσο και να κοπιάσεις, θα κουραστεις και θα κουρασεις

 • Marina πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Από τις πιο τίμιες δουλειές που έχω δει τελευταία! Μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο, η παράσταση σε ρουφάει εντελώς μέσα στην αίσθηση της. Πολλή καλή δουλειά από όλες τις απόψεις!!! Καλοί οι ηθοποιοί Τάφου και Σκαρτσολιας (λες και βλέπεις τους ήρωες που έχεις πριν διαβάσει μια και ήξερα το έργο) , όμορφη μουσική. Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα είναι ότι η σκηνοθεσία του Αντωνίνη που τον ξέρω και τον αγαπώ σαν ηθοποιό θα ήταν τόσο καλή. Μπράβο σε όλους!

 • Κυριακή πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Καταπληκτική σκηνοθεσία και ερμηνείες με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια των σκηνικών και της μουσικής.

 • Κυριακή πριν από 1 χρόνια

  Καταπληκτική σκηνοθεσία και ερμηνείες με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια των σκηνικών και της μουσικής.

 • Θεοδωρα πριν από 2 χρόνια

  3 αστεράκΑ Η υπόθεση δεν με ενθουσίασε, ήταν και αρκετά ασυνδετη, αφηνοντας πολλά πράγματα που θα πρέπει να καταλάβει το κοινό από μόνο του. Ωραίες ερμηνείες από πολύ φρέσκους ηθοποιούς, με εναλλαγές συναισθημάτων. Αξιόλογο εργο

 • Μαρία πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Πολύ δυνατή παράσταση . Οι ηθοποιοί ανταποκρίνονται με επιτυχία στην πρόκληση των γρήγορων εναλλαγών των συναισθημάτων με αποτέλεσμα να μας καθηλώσουν . Σίγουρα μια παράσταση που θελεις να ξαναδείς .

 • Alex Pappas πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Σοβαρή παράσταση

 • Αρετή πριν από 2 χρόνια

  Υπέροχες ερμηνείες.
  Η υπόθεση δεν με ενθουσίασε.

 • Ευαγγελία πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Από τις παραστάσεις που ΠΡΕΠΕΙ να δεις. Σε αφήνει χωρίς ανάσα... Μπράβο σε όλους!!

 • Kate πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Υπέροχες ερμηνείες πραγματικά!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!

 • Konstantinos πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Εκπληκτική σκηνοθεσία και εκπληκτικές ερμηνείες. Σίγουρα μια τις καλύτερες παραστάσεις να δεις φέτος το χειμώνα στην Αθήνα.