Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος γιορτάζει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση

Με πίστη στον κοινωνικό ρόλο του κωμικού ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει δριμύτερος με μια επετειακή stand up κωμωδία.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος γιορτάζει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση

Με την παράσταση «1821-2021, Διακόσια χρόνια δανεικά» δίνει το πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στο «Τζένη Καρέζη» (από 21/10). Ο αιρετικός, για κάποιους, stand up κωμικός είναι από τους πρωτεργάτες της αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας. Απόφοιτος της δραματικής σχολής Βεάκη, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των «Νυχτών κωμωδίας», δημιουργός του Athens Comedy Club (2005) και παραμένει δυναμικός περφόρμερ τόσο στη σκηνή όσο και στο YouTube. Διεισδυτικός και οξυδερκής παρατηρητής, και με τη βοήθεια του Πιτσιρίκου στα κείμενα, καταγράφει για ακόμα μία φορά την πολύπλευρη κινητικότητα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, σχολιάζοντάς την άλλοτε με ειρωνεία κι άλλοτε με σκληρό σαρκασμό.

Περισσότερες πληροφορίες

1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο γνωστός κωμικός συναντά για δεύτερη φορά τον καυστικό Πιτσιρίκο και μαζί καταθέτουν την οπτική τους πάνω στον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.