"Του αγοριού απέναντι": Πρεμιέρα απόψε για το νέο μιούζικαλ των Ρέππα - Παπαθανασίου

Οι μετρ της κωμωδίας επιστρέφουν απόψε στο Θέατρο Άλσος με ένα εκρηκτικό καστ και τις χρυσές επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, στήνοντας ένα ξέφρενο, ολοκάθαρο πάρτι με άρωμα Αιγαίου.

Του αγοριού απέναντι

Οι κορυφαίοι μετρ της ελληνικής κωμωδίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, επιστρέφουν απόψε με το ολοκαίνουργιο μιούζικαλ "Του αγοριού απέναντι" και υπόσχονται να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια! Από την Παρασκευή 5 Ιουνίου, η σκηνή του Θεάτρου Άλσος ΔΕΗ γεμίζει με ένα λαμπερό πρωταγωνιστικό καστ: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξης Γεωργούλης, Ναταλία Δραγούμη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Φιλίππου και Σοφία Κουρτίδου ενώνονται σε ένα εκρηκτικό ανσάμπλ, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του.

Το έργο μας μεταφέρει στο ανέμελο καλοκαίρι του 1965, σε ένα παρθένο αιγαιοπελαγίτικο νησί όπου το φλερτ και η αθωότητα κυριαρχούν στα ασπρισμένα σοκάκια. Η ήρεμη ζωή των κατοίκων αναστατώνεται με την άφιξη της πανέμορφης Ελληνοαμερικανίδας Καρολάιν Πάπας, η οποία καταφθάνει με σκοπό τις τουριστικές επενδύσεις. Τα αγόρια του νησιού όμως έχουν άλλα σχέδια και ξεκινούν έναν ξέφρενο, κωμικό ανταγωνισμό για να τη διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Του αγοριού απέναντι καλοκαίρι 2026

Οι παρεξηγήσεις, τα πειράγματα και τα ερωτικά μπερδέματα μετουσιώνονται στις αθάνατες, χρυσές επιτυχίες του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα που όλοι έχουμε αγαπήσει μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, 20 εντυπωσιακούς χορευτές σε χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και μια 8μελή ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Δίσκου, "Του αγοριού απέναντι" είναι ένα φαντασμαγορικό μουσικό υπερθέαμα. Μια  βουτιά στο κέφι και τη νοσταλγία, ιδανική για τις καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια. 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Του αγοριού απέναντι

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 150 '

Ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων και ερωτικών διεκδικήσεων συναντά τις αξεπέραστες μελωδίες του Μίμη Πλέσσα στη νοσταλγική ιστορία με φόντο ένα ελληνικό νησί των 60s, που μας θυμίζει κάτι από την εμβληματική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Μια κυρία στα μπουζούκια. Το μουσικοθεατρικό έργο αποτυπώνει τη μετάβαση της Ελλάδας στον τουρισμό και τον εκμοντερνισμό, χωρίς να χάνεται η αυθεντικότητα του συναισθήματος. Σύμφωνα με την υπόθεση που διαδραματίζεται το 1965, τα αγόρια και τα κορίτσια του νησιού κάνουν τις πρώτες δειλές κινήσεις στο παιχνίδι του έρωτα. Και ξαφνικά καταφθάνει στο νησί μια πανέμορφη ελληνοαμερικάνα που ανατρέπει τα πάντα. Η Καρολάιν Πάπας έχει έρθει για να κάνει τουριστικές επενδύσεις. Από την άλλη τα αγόρια του νησιού έχουν άλλη γνώμη και την διεκδικούν ερωτικά.

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μάνα, Μητέρα, Μαμά": Το αριστούργημα του Γιώργου Διαλεγμένου στο Θέατρο Άλμα

Το "Μάνα, Μητέρα, Μαμά" του Γιώργου Διαλεγμένου ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Άλμα, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη. Ένα πικρά κωμικό και βαθιά ανθρώπινο έργο για την οικογένεια, τη μνήμη, τη μοναξιά και την ελληνική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/09/2026

Η Φένια Παπαδόδημα παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική "Νέκυια" στην Αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος"

Σε νέο χώρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, παρουσιάζεται η "Νέκυια" της Φένιας Παπαδόδημα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν παντρεύεται όνειρα, παντρεύεται μόνο τη στιγμή

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστεί στο "ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ – τα παιδιά" που μοιάζει με debate της χρονιάς και παρουσιάζεται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Μιλά για αυτό αλλά όχι μόνο γι΄αυτό στο "α".

Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Τρεις παραστάσεις ταξιδεύουν από την Κύπρο στο Εθνικό Θέατρο

Το Θέατρο Δίπυλον φιλοξενεί τρεις παραγωγές που ξεχώρισαν στην Κύπρο τη θεατρική περίοδο 2025-2026

"Μήδεια": Τελευταία και έκτακτη παράσταση λόγω πρωτοφανούς ζήτησης στο Βεάκειο Θέατρο

Με όλες τις εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα να είναι ήδη sold out, η παράσταση-φαινόμενο του φετινού καλοκαιριού προσθέτει μία νέα και τελευταία παράσταση. Μάθετε περισσότερα.

Gala Ballet des Étoiles de l’Opéra de Paris: Γιορτή του κλασικού χορού στο Christmas Theater

Μόνο για μία βραδιά, το Christmas Theater υποδέχεται το "Gala Ballet des Étoiles de l’Opéra de Paris". Οι κορυφαίοι χορευτές της Όπερας του Παρισιού αποκαλύπτουν το πάθους και την τεχνική τους αρτιότητα.

"Still! Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο": Το διεθνές "σιωπηλό αριστούργημα" επιστρέφει στο Άνεσις

Το "Still! Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο" γοητεύει εξίσου παιδιά και ενήλικες χωρίς να χρειάζεται ούτε μία λέξη για να το πετύχει. Διαθέτει μια τόσο σπάνια γλυκύτητα, μια τρυφερότητα και μια ποιητική ευαισθησία που αγγίζει εξίσου βαθιά και τους μεγάλους