Το "Frozen queen-The music show on ice" συνεχίζεται με φοβερή προσφορά

Το παραμυθένιο σόου στον πάγο που φέρνει στο Παλλάς την Έλσα, τον Όλαφ και όλους τους χαρακτήρες των ταινιών "Frozen" (μαζί με τα γνωστά τραγούδια τους, όπως το "Let it go") μετρά ακόμα τρεις παραστάσεις και προσφέρει ειδικές τιμές.

Frozen Queen: The music show on ice

Το φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο "Frozen queen-The music show on ice" για μικρούς και μεγάλους συνεχίζει τις επιτυχημένες του παραστάσεις στο θέατρο Παλλάς. Το εμπνευσμένο από τις ταινίες "Frozen" σόου μετρά ακόμη τρεις παραστάσεις στις 5, 6 και 7 Απριλίου, ενώ μας επιφυλάσσει και μία σούπερ προσφορά: για την Παρασκευή 5 Απριλίου μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας σε ειδικές τιμές και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: VIP: € 44 (από 55), Α' Ζώνη: €37 (από 47), Β' Ζώνη: €32 (από 40), Γ' Ζώνη: €26 (από 33), Δ' Ζώνη: €20 (από 25), Ε' Ζώνη: €15.

Frozen queen - The music show on ice

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα παραμυθένιο σκηνικό έχει στηθεί στη σκηνή του Παλλάς. Ειδικά εφέ, λαμπερά κοστούμια, θεαματικές χορογραφίες και ακροβατικά, με τη συμμετοχή του εθνικού ακροβατικού συγκροτήματος Κούβας. Τα σκηνικά που δεσπόζουν σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, σε συνδυασμό με ειδικά εφέ, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, φέρνοντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες. 
Ένα εντυπωσιακά σκηνοθετημένο μουσικό σόου στον πάγο που ταξιδεύει το κοινό σε έναν μαγικό, παραμυθένιο κόσμο. Τα αγαπημένα τραγούδια του "Frozen" 1 και 2 ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής οι: Βασίλης Αξιώτης,  Γιάννης Λάφης, Δανάη Τσούμου και η Μαντώ.


Η Άννα, αδελφή της Έλσας, ο καλοκάγαθος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το "Let It Go""Do You Want to Build a Snowman” και "Fixer Upper". Μια παράσταση που διαδραματίζεται στον πάγο αλλά ζεσταίνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Frozen queen - The music show on ice

Frozen Queen: The music show on ice

Τι είναι όμως αυτό που έκανε το "Frozen" να κατακτήσει επάξια τη θέση του στις καρδιές μας και στην ποπ κουλτούρα της νέας χιλιετίας; Οι λόγοι είναι πολλοί. Ας ξεκινήσουμε από τον επαναπροσδιορισμό του αρχέτυπου της πριγκίπισσας της Disney. Η Έλσα με τις παγωμένες δυνάμεις της και το ανεξάρτητο πνεύμα της βγήκε από το καλούπι, ανατρέποντας την ίδια στιγμή αυτό που λέμε κλασικό παραμύθι (πρόκειται για μεταφορά της "Βασίλισσας του χιονιού" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν). Ο ύμνος της, "Let It Go", που κατέκτησε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, αναδείχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα τραγούδι. Έγινε ένας ύμνος για την αποδοχή του εαυτού, την απελευθέρωση από τα κοινωνικά στερεότυπα και την αυτοδιάθεση, βρίσκοντας απήχηση σε κάθε μέλος του κοινού που αναζητούσε ενδυνάμωση και εκπροσώπηση, ιδιαίτερα στην κοινότητα LGBTQ+. 

Frozen queen - The music show on ice

Εδώ ο όμορφος πρίγκιπας είναι ο "κακός" (Χανς), πρωταγωνιστούν πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες κάθε χρώματος και μεγέθους, ενώ δύο ανεξάρτητες, δυναμικές νεαρές γυναίκες μοιράζονται τους κεντρικούς ρόλους, με τη μία μάλιστα να έχει μαγικές δυνάμεις (στοιχείο μέχρι τότε συνδεδεμένο με τους "κακούς" παρά με τους "ήρωες"). Η επανασύνδεσή τους και η φιλία τους βρίσκονται στον πυρήνα του έργου, σε αντίθεση με την ιδέα της ρομαντικής αγάπης που επικρατούσε μέχρι τότε. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Άννα και η Έλσα σώζουν την κατάσταση στο τέλος και το πετυχαίνουν αυτό με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια, κι όχι με το κλασικό φιλί που επιβεβαιώνει την αληθινή αγάπη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού κόντρα στις αντιξοότητες. Όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το "Frozen" είναι ακριβώς αυτή η ιστορία που έκανε τη διαφορά με τα χαριτωμένα τραγούδια και τους αξιαγάπητους χαρακτήρες με τους οποίους όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε. 

Προπώληση μέσω more.com με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Frozen queen - The music show on ice

  • Θέαμα Στον Πάγο

Μια μουσική παράσταση χορού στον πάγο εμπνευσμένη από τις ταινίες Frozen 1 και 2. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες των δύο ταινιών, η Άννα, αδελφή της Έλσας, ο καλοκάγαθος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες (Μαντώ, Βασίλης Αξιώτης, Γιάννης Λάφης και Δανάη Τσούμου) τραγουδούν μουσικές δημιουργίες όπως το "Let It Go", "Do You Want to Build a Snowman” και "Fixer Upper". Μια παράσταση που αν και διαδραματίζεται στον πάγο αλλά ζεσταίνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.