Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδική τιμή εισιτηρίων

Το θέατρο της Βικτώριας γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια σε προνομιακή τιμή μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου!

Περλιμπλίν_και_Μπελίσα Μαρίζα Καψαμπέλη©

Το θέατρο Πορεία γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια (VIP, Α & Β ζώνη) στην τιμή των 15€ μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου. Η έκπτωση ισχύει μόνο για την παράσταση "Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, και μόνο για αγορές εισιτηρίων ηλεκτρονικά από το more.com.

Περλιμπλίν και Μπελίσα

Η υπόθεση

Η ιστορία είναι απλή, άσεμνη και παμπάλαια: ο Περλιμπλίν, ένας ηλικιωμένος άντρας παντρεύεται μια νεαρή λάγνα γυναίκα, για να μη μείνει μόνος κι αβοήθητος στα γεράματα· η Μπελίσα πείθεται να παντρευτεί τον πλούσιο γείτονά της για να γίνει πιο ποθητή από τους άλλους άντρες χάρη στην ομορφιά που θα της χαρίσουν τα πλούτη του. Όμως, λαχταρώντας έναν έρωτα της ηλικίας της, γοητεύεται από τον μυστηριώδη ξένο που κρύβεται τις νύχτες στον κήπο και της γράφει φλογερές επιστολές. Ο Περλιμπλίν δεν αντέχει να ζει χωρίς την αγάπη της Μπελίσα και σκοτώνει τον ανώνυμο εραστή, ενώ η Μπελίσα ανακαλύπτει την αλήθεια, χάνοντας διαμιάς σύζυγο και ερωμένο.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου, τα σκηνικά & κοστούμια του Άγγελου Μέντη, η μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, η κίνηση της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. Ερμηνεύουν: Χρήστος ΣαπουντζήςΔανάη Σαριδάκη, Μαριάννα ΠουρέγκαΦαίδρα Αγγελάκη (σε διπλή διανομή), Γιολάντα Μπαλαούρα, Έλενα Μελά, Περικλής Σιούντας. Μουσικός επί σκηνής: Κώστας Νικολόπουλος / Αθηνόδωρος Καρκαφίρης.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 5 Μαρτίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πορεία at Victoria

Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2024

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber