Ο Gent Hazizi έρχεται στο Από Μηχανής Θέατρο για ένα stand up comedy στ’ αλβανικά

Στην παράστασή του, ο γνωστός κωμικός επιστρατεύει το πιο ισχυρό του εργαλείο, το χιούμορ, και κάνει μια αναδρομή από τα παιδικά του χρόνια, έως και σήμερα που είναι πατέρας τριών παιδιών.

theatre curtains

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του σε Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Κόσοβο, ο γνωστός κωμικός Gent Hazizi έρχεται στην Αθήνα με το "Plako t majt e jotja": Μια stand up comedy στ’ αλβανικά, για όλους τους συμπατριώτες του που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα 10-12 και 17-19 Νοεμβρίου στο Από Μηχανής Θέατρο.

"Plako t majt e jotja" στην αργκό των Τιράνων σημαίνει "πάτα στα πόδια σου", δηλαδή να μην ελπίζεις στους πολιτικούς, να μην ελπίζεις στις υποσχέσεις που σου δίνουν τρίτοι, αλλά να έχεις πίστη στις δικές σου δυνάμεις.

Gent Hazizi

Στην παράστασή του, ο Gent Hazizi επιστρατεύει το πιο ισχυρό του εργαλείο, το χιούμορ, και κάνει μια αναδρομή από τα παιδικά του χρόνια, έως και σήμερα που είναι πατέρας τριών παιδιών. Μιλά για όλες τις μικρές και μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής, όπως τις σχέσεις του ζευγαριού, τα χρήματα που δεν φτάνουν, τις αμέτρητες απαιτήσεις των παιδιών, την πολιτική προπαγάνδα και πολλά ακόμη κοινωνικά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.