Η κωμωδία "Όλοι στα καζάνια σας" επιστρέφει με νέες ημερομηνίες

Τις αναβληθείσες παραστάσεις του καλοκαιριού λόγω καύσωνα αναπληρώνει το Σεπτέμβριο η κωμωδία του Πέτρου Α. Καφαντόγια.

Όλοι στα καζάνια σας

Με ανανεωμένες ημερομηνίες επιστρέφει η κωμωδία "Όλοι στα καζάνια σας" τον Σεπτέμβριο, σε συγγραφή και σκηνοθεσία του Πέτρου Α. Καφαντόγια, έπειτα από τις παραστάσεις του καλοκαιριού που αναβλήθηκαν λόγω καύσωνα στις 12-19 και 26 Ιουλίου. Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στον κήπο του Πολυχώρου Αλεξάνδρεια, στις 6, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Σαίξπηρ), Ιωάννα Προσμίτη (Ζελζεβούλα), Έφη Χαντζούλη (κατάρα του Σαίξπηρ), Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (Άμλετ), Αντώνης Καφαντόγιας (Μπάμπης ή λόρδος Ελλήν), Πέτρος Καφαντόγιας (Χάρος), Αναστασία Ποντίκα (Λόρδος Έλγιν, Άδης).    

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα 14 ετών και άνω.

Όλοι στα καζάνια σας

Λίγα λόγια για το έργο

Καζάνια της κόλασης... Χειροποίητα, κατασκευής, κατά το μύθο, του ιδίου του Ηφαίστου, ανεκτίμητης μουσειακής αξίας. Αρκεί να μην καταφέρει ο Λόρδος Έλγιν, ο γνωστός κλεφταράς που σήκωσε από την Ακρόπολη τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τα πούλησε στο Βρετανικό Μουσείο έναντι αδράς αμοιβή και τώρα βιοπορίζεται με τοκογλυφίες και διάφορα μικροεγκλήματα στον Κάτω Κόσμο, να κλέψει ένα καζάνι και το πουλήσει κι αυτό στο Βρετανικό  Μουσείο. Κόλαση χωρίς καζάνια… Άραγε πως θα φαντάζει; Σαν το κέντρο της Αθήνας, θα είναι άχαρη και γκρι ή μήπως όχι; Ο διάβολος σε αυτή την κωμωδία δεν είναι Έλληνας για να τους πει και ευχαριστώ που μας τα κλέψατε, είναι όμως φιλέλληνας.       

Πληροφορίες στο τηλ. 6946 714 383.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όλοι στα καζάνια σας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Το ξεκαρδιστικό όσο και καυστικό έργο εξελίσσεται στην Κόλαση, όπου τριγύρω υπάρχουν καζάνια που σιγοβράζουν. Τα καζάνια, αν και ανεκτίμητης μουσειακής αξίας, κινδυνεύουν από τον Λόρδο Έλγιν, που βρίσκεται εκεί και βιοπορίζεται κάνοντας τοκογλυφίες. Εκείνος προσπαθεί να κλέψει ένα από αυτά και να το πουλήσει και αυτό στο Βρετανικό Μουσείο, καθώς αποτελεί το μοναδικό έκθεμα και από τους δύο κόσμους (Επάνω και Κάτω) που λείπει από τη μακάβρια συλλογή του. Άραγε πώς θα φαντάζει η Κόλαση χωρίς καζάνια; Θα είναι άχαρη σαν το κέντρο της Αθήνας; Ή μήπως όχι; Όπως και να έχει, ο "Μικρός Αριστοφάνης” έχει φροντίσει το… end να είναι happy!

Αλεξάνδρεια - Πολυχώρος Τέχνης

Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.