Ένα "Circus show" για όλη την οικογένεια

Εννιά ξεχωριστοί περφόρμερ φέρνουν ένα σόου με μαγεία, ακροβατικά, μιμική και άλλα εντυπωσιακά νούμερα στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Circus show

Εννιά ξεχωριστοί περφόρμερ καταλαμβάνουν το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με ένα μοναδικό υπαίθριο "Circus show". Μετά την επιτυχία της ομάδας DEVA Performing Arts στο θέατρο Αυλαία την προηγούμενη σεζόν η παράσταση επιστρέφει ακόμη πιο φαντασμαγορική για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα βαριετέ τσίρκου με διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Circus show

Ο fire performer DEVA ή αλλιώς Αντώνης Πασβάντης καθοδηγεί σκηνοθετικά ένα επιτελείο των καλλιτεχνών που έχει σκοπό να μας καταπλήξει με εντυπωσιακά νούμερα. Ο ίδιος κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Artist of the year 2022 στην Εσθονία και φιλοδοξεί να παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του το πιο φαντασμαγορικο fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες σε συνδυασμό με πυροτεχνήματα υπόσχονται ένα αξέχαστο θέαμα. 

Circus show

Συμμετέχουν επίσης ο διεθνώς αναγνωρισμένος μάγος Tristan που θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και πολλά ακόμα νούμερα. Οι εναέριες ακροβάτισσες Δανάη Μαλτεζου και Εύα Γαλάνη κόβουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες. Ο μοναδικός μίμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” είναι έτοιμος να μας παρασύρει στον κόσμο της silent comedy, ενώ ο περφόρμερ τσίρκου Orto (Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης) θα παρουσιάσει ένα ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (cyr wheel) που στροβιλίζεται.

Circus show

Η contortionist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος, ενώ η ομάδα ακροβατών και ζογκλέρ του Christian και της Ναταλίας Ρομανού ανεβαίνει στη σκηνή σε νούμερα με κορίνες, χούλα χουπ και κοντάρια. 

Περισσότερες πληροφορίες

Circus Show

  • Τσίρκο
  • Διάρκεια: 60 '

Εντυπωσιακά ζογκλερικά, εναέρια ακροβατικά, σόου με φωτιά, μαγικά, ξυλοπόδαροι και μονόροδο 2 μέτρων συνθέτουν μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.