Η Κατερίνα Βρανά είναι "Υπό Κατασκευή"

Η νέα stand up παράσταση της κωμικού έρχεται για τέσσερα βράδια στο Θέατρο Αργώ.

Υπό κατασκευή

Η Κατερίνα Βρανά προετοιμάζει την καινούργια stand up παράστασή της. Για την ώρα είναι "Υπό Κατασκευή" και για τέσσερα μόνο βράδια στο Θέατρο Αργώ, μπορείτε κι εσείς να επισκεφτείτε την οικοδομή της. Με το γέλιο σας ή και την απουσία του γέλιου σας μπορείτε να της δείξετε αν τα παράθυρα είναι στραβά, αν οι σκάλες θέλουν δουλειά, αν σας αρέσει το χρώμα στους τοίχους.

Η Κατερίνα ελπίζει ότι μαζί θα χτίσετε μια πανέμορφη βίλα με πισίνα. Μια πανέμορφη, αστεία βίλα με πισίνα. (Και αν η κατασκευή καταλήξει να μοιάζει με τρώγλη, να ξέρετε, εσείς θα φταίτε!) 

Για τέσσερις μόνο Δευτέρες μέσα στον Οκτώβριο, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να δείτε την Κατερίνα να δοκιμάζει ολοκαίνουριο υλικό – work in progress το λένε στο χωριό της – για μια ολοκαίνουργια παράσταση.

Info: Δευτέρες 3, 10, 17 και 24 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. 

Προπώληση εδώ
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Υπό κατασκευή

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Η δημοφιλής κωμικός δοκιμάζει φρέσκο υλικό για την καινούργια stand up παράστασή της που βρίσκεται «υπό κατασκευή».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Μάνος Καρατζογιάννης κι η Ερμίνα Κυριαζή σκηνοθετούν ένα έργο που μαλακώνει τη ψυχή

Με αφορμή το "Γάλα", το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη που ανεβάζουν στο Σταθμός, οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη ψυχική υγεία και εξηγούν τι έχει να μας πει αυτό το κείμενο στο σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
28/11/2023

Η Έφη Μπίρμπα κι ο Άρης Σερβετάλης αποκαλύπτουν την "Καρδιά του σκύλου"

Το καλλιτεχνικό ντουέτο που έφερε το περσινό καλοκαίρι τα αξέχαστα "Βατράχια" επανέρχεται δριμύτερο στο Κιβωτός, με ένα προειδοποιητικό παραμύθι για τη διαφύλαξη της ατομικότητάς μας.

Ο Άρης Μπινιάρης αναμετράται ξανά με τον δυστοπικό Προμηθέα στο θέατρο Γκλόρια

Στο πρωτότυπο κείμενο της παράστασης απεικονίζεται ένας δυστοπικός κόσμος, στον οποίο κυριαρχεί ένα καθεστώς δογματισμού και κοινωνικής καταπίεσης.

Η Μπέττυ Αρβανίτη "Βασιλιάς Ληρ" στα πρώτα στιγμιότυπα της παράστασης του Στάθη Λιβαθινού

Το σαιξπηρικό αριστούργημα ανεβάζει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, σε απόδοση και διασκευή του Στρατή Πασχάλη, καθοδηγώντας την κυρία του θεάτρου σε ένα ρόλο-πρόκληση.

Ελένη Σκότη - Γιώργος Χατζηνικολάου: Μιλήσαμε με την "ψυχή" της ομάδας Νάμα, η οποία γιορτάζει την αργυρή επέτειό της

Η Ελένη Σκότη και ο Γιώργος Χατζηνικολάου, ιδρυτές της Ομάδας Νάμα, μας μιλούν για την εικοσιπεντάχρονη πορεία της, για τις φετινές παραστάσεις που παρουσιάζονται στο Θέατρο επί Κολωνώ και στο Σύγχρονο Θέατρο, αποκαλύπτουν τι σημαίνει θέατρο γι’ αυτούς, ποιο είναι το μυστικό της πολυετούς συνεργασίας τους και απαντούν γιατί δεν έχουν ανεβάσει ποτέ κωμωδία κι αν η αρχαία τραγωδία βρίσκεται στα πλάνα τους.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας "προσγειώνεται" στη σκηνή του Gagarin

Ο κορυφαίος κωμικός θα παρουσιάσει επιλεγμένο υλικό από τις καλύτερες στιγμές της πορείας του, αλλά και θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε σημαντικά ερωτήματα όπως το αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν είναι ο ίδιος ένας από αυτούς.

Στέφανος Κυριακίδης: "Τη σημερινή εποχή δίνουμε απαντήσεις, ενώ θα έπρεπε να κάνουμε ερωτήσεις"

Ο βετεράνος ηθοποιός μιλά στο "α" σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης με αφορμή την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι με το έργο του Φούριο Μπορντόν "Τα τελευταία φεγγάρια" για τη δύση της ζωής ενός ανθρώπου, στο θέατρο Coronet.