Ένα συναρπαστικό "Talk Show" ανεβαίνει στη σκηνή του Αθηναΐς

Πώς φτάνεις από μια φαινομενικά ακίνδυνη τηλεοπτική συγκυρία σε ένα πανδαιμόνιο πληροφοριών;

talk show

Το νέο έργο "Talk Show" του Suyako, κατά κόσμον Βασίλη Μαγουλιώτη, ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή Αθηναΐς σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή. Ο πρωταγωνιστής, εκκεντρικός οικοδεσπότης του late-night talk show υπόσχεται "πολλές εκπλήξεις, ξεκαρδιστικά παιχνίδια και πολλά πολλά δώρα" και υποδέχεται έναν καλεσμένο που δε γνωρίζει το λόγο της παρουσίας του και δεν του είναι καθόλου εύκολο να καταλάβει.

Talk Show


Μέσα από μια φαινομενικά ακίνδυνη τηλεοπτική συγκυρία, διαφαίνεται ένα μυστήριο, κωμικό πανδαιμόνιο πληροφοριών, μέχρι να γκρεμιστούνε όλα και να μείνει μόνο η ουσία. Ποιος είναι ο μηχανισμός ενός τηλεοπτικού Talk Show; Τι κοινά έχει με τον μηχανισμό της ζωής;

Η πρεμιέρα της καφκικής κωμωδίας τηλεοπτικής (υπο)κουλτούρας, με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Ιακωβίδη, Άρη Μπαλή και Πανάγο Ιωακείμ είναι προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου. Για προπώληση εισιτηρίων δείτε εδώ.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το κτίριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης αποκαθιστά το ΥΠΠΟΑ

Το έργο εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη διάσωση και ανάδειξη ιστορικών κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/12/2022

"F-X": Η μοναξιά μέσα από την κουλτούρα του Instagram στο θεατρικό του Νίκου Νικολαΐδη

Στο Θέατρο 104 ανεβαίνει η θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Michael Stampe.

Δημήτρη Αγιοπετρίτη -Μπογδάνο, γιατί να δούμε το "Μπιλ και Λου" στο Θέατρο του Νέου Κόσμου;

Ο σκηνοθέτης και εμπνευστής της παράστασης "Μπιλ και Λου" μάς δίνει πέντε λόγους για να μην τη χάσουμε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τo Αθηνόραμα προκηρύσσει διαγωνισμό Ανεύρεσης Νεοελληνικού Θεατρικού Έργου

Δείτε τους όρους, την κριτική επιτροπή, το έπαθλο και τις προθεσμίες για τη συμμετοχή σας.

"Συνομιλώντας με συνεργάτες" για τον Κάφκα στο Θέατρο Άττις

Ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος υποδέχεται συνεργάτες του και μελετητές του Καφκικού έργου "Αναφορά για μια Ακαδημία", για μία ανοιχτή στο κοινό συζήτηση, με αφορμή το κείμενο του μεγάλου Τσέχου συγγραφέα και τις διαστάσεις του.

"Δυσαρμονίες": Επίκαιρο έργο που ασκεί κριτική στην κοινωνία ανεβάζει ο Αντώνης Αντωνίου

Η Θεατρική του Αντώνη Αντωνίου συνεχίζει να αναζητεί έργα που καθρεφτίζουν οικεία κακά. Μέσα στον Δεκέμβριο περιμένουμε την πρεμιέρα του έργου "Δυσαρμονίες" της Τζόις Κάρολ Όουτς, με τους Αντώνης Αντωνίου και Νατάσα Ασίκη.

Ποια η σχέση των θεατρικών "Free Freaks" με τον διαδικτυακό ήρωα Mr. Freeman;

Ο ανατρεπτικός διαδικτυακός ήρωα, Mr. Freeman, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο παγκόσμιο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα τα βίντεό του να μεταφράζονται σε πολλές γλώσσες μόλις κυκλοφορούν, ενέπνευσε τον Κώστα Δελακούρα για τη δημιουργία παράστασης. Διαβάστε όσα μας είπε.