Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η παράσταση «Κοινή ησυχία» που έκανε το Φεβρουάριο του 2020 ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με συνεχόμενα sold out, επανήλθε δριμύτερη στο Διάνα σε σκηνοθεσία της Ελένης Ράντου.

Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Όταν όλοι οι άλλοι κάνουν «Κοινή ησυχία» κάποιοι ανήσυχοι δημιουργοί, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου και ο Οδυσσέας Ιωάννου σχεδιάζουν και κυρίως ονειρεύονται! «Το όνειρο είναι μια παράλληλη πραγματικότητα, σχεδόν στέρεη. Έχει σώμα, δεν είναι σύννεφο», μας είπε ο στιχουργός-συγγραφέας Οδυσσέας Ιωάννου για τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση που έγραψε, και την οποία παρέδωσε στην Ελένη Ράντου για να τη σκηνοθετήσει, ανεβάζοντας στη σκηνή του Διάνα, μαζί με τον ίδιο, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Δημήτρη Καπετανάκο. Η «Κοινή ησυχία» ανοίγει το μικρόφωνο για να εκφραστούν σκέψεις πάνω στα όνειρα, τις σχέσεις, τις αλλαγές, την έλλειψη επικοινωνίας, αλλά και τη δύναμη της ελπίδας, μέσα από αφήγηση και τραγούδια σε ζωντανή ερμηνεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Κοινή ησυχία

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 150 '

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο, τα οποία πλέκονται με ένα αισιόδοξο κείμενο για τα όνειρα που ματαιώνονται και για την ομορφιά της ζωής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.