Updated | Θεατρικό μπραντεφέρ Χατζάκη-Μυλωνά σε νέα ημερομηνία

Ναι, είπαν σε μια δυνατή θεατρική πρόκληση ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Δημήτρης Μυλωνάς. Που θα πρωταγωνιστήσουν;

Updated | Θεατρικό μπραντεφέρ Χατζάκη-Μυλωνά σε νέα ημερομηνία

Update: Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας προγραμματίζεται για τις 24/4.

Το σασπένς και η αγωνία αφθονούν καθώς εξελίσσεται η λεκτική και η ψυχολογική διαμάχη δυο ανδρών με επίκεντρο μια γυναίκα στο «Σλουθ», έργο για δυνατούς παίχτες, του Άντονι Σάφερ. Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με το Δημήτρη Μυλωνά μεταμορφώνοντας τη σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου (από 24 Απριλίου) σε τερέν διαξιφισμών για έναν απατημένο σύζυγο και τον άντρα για τον οποίο τον εγκατέλειψε η γυναίκα του. Ποιος από τους δυο θα είναι άραγε ο νικητής σε μια αντιπαράθεση όπου οι δυο ικανότατοι παίκτες παίζουν ένα ματς αλληλοεξόντωσης με όρους κοινωνικού στάτους και σεξουαλικής υπεροχής;

Updated | Θεατρικό μπραντεφέρ Χατζάκη-Μυλωνά σε νέα ημερομηνία - εικόνα 1
Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Μυλωνάς

Το «Σλουθ» ανέβηκε στο σανίδι του λονδρέζικου Γουέστ Εντ και του νεοϋορκέζικου Μπρόντγουεϊ το 1970-τότε Κέρδισε το Βραβείο Τόνι, ως το καλύτερο έργο του 1970- και ολοκλήρωσε την πορεία του μετά από 4.500 περίπου παραστάσεις, έχοντας αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σύγχρονου βρετανικού θεάτρου. Το έργο έχει ανέβει και στην Ελλάδα. Έμεινε στην ιστορία η παρουσίασή του από ένα θαυμάσιο ζευγάρι ηθοποιών, τον Δημήτρη Χορν και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ενώ πριν από μερικά χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κιμούλης με πρωταγωνιστές εκείνον και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η παράσταση του Από Μηχανής βασίστηκε στη μετάφραση του Αντώνη Σολωμού.Τα σκηνικά είναι της Έρσης Δρίνη, τα κοστούμια του Γιάννη Μετζικώφ. Το σχεδιασμό φωτισμού έκανε ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος και τη μουσική συνέθεσε ο Παύλος Κατσιβέλης.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.