To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο

Το «Frozen» ανεβάζει για πρώτη φορά στον πάγο η Disney On Ice, σε ένα απολαυστικό υπερθέαμα για όλες τις ηλικίες.

To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο

Το «Frozen» ανεβάζει για πρώτη φορά στον πάγο η Disney On Ice, σε ένα απολαυστικό υπερθέαμα για όλες τις ηλικίες στο Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβον Ντο, από 20 έως 24/11.

Το στόρι

To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο - εικόνα 1

Η γενναία πριγκίπισσα Άννα ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι με συμμάχους τον σκληροτράχηλο παγοπώλη Κριστόφ, τον πιστό του τάρανδο Σβεν και τον αξιαγάπητο χιονάνθρωπο Όλαφ, για να βρει την αδερφή της και βασίλισσα Έλσα, η οποία ζει απομονωμένη λόγω των ανεξέλεγκτων μαγικών της δυνάμεων, που έχουν καταδικάσει το Βασίλειο της Αρεντέλα σε αιώνιο χειμώνα.

Η ταινία

To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο - εικόνα 2

Δεύτερο σε εισπράξεις στη λίστα ταινιών κινουμένων σχεδίων και δέκατο πέμπτο στη λίστα με τις εμπορικά πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ψυχρά κι ανάποδα» («Frozen», 2013) ξεχώρισε δίνοντας πολύτιμα μαθήματα για την αγάπη προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό μας. Την παράσταση ντύνουν μουσικά τα δημοφιλή τραγούδια της ταινίας.

Η παράσταση

To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο - εικόνα 3

Η τεραστίων διαστάσεων παγοπίστα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για το «Frozen», με τις μαγικές δυνάμεις της Έλσας να ζωντανεύουν μέσω ειδικών εφέ τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο, οι δημιουργοί υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν ακόμη περισσότερο με τις ικανότητες των χορευτών του καλλιτεχνικού πατινάζ, που κόβουν την ανάσα, και ξεχωριστούς καλεσμένους από διάσημες ταινίες της Disney.

Η σκηνοθέτις

To «Frozen» ανεβαίνει για πρώτη φορά στον πάγο του Τάε Κβον Ντο - εικόνα 4

Η Πάτι Βίνσεντ, που έχει σκηνοθετήσει πολλές παραγωγές για την Disney On Ice, δηλώνει για το «Frozen»: «Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αυτούς τους καλόκαρδους χαρακτήρες, με τρόπο που να παροτρύνει το κοινό να χαμογελά και να τραγουδά μαζί τους, κατά τη διάρκεια του συναισθηματικού αυτού ταξιδιού».

Περισσότερες πληροφορίες

Disney On Ice presents Frozen

  • Θέαμα Στον Πάγο
  • Διάρκεια: 140 '

Οι διάσημοι ήρωες και τα αγαπημένα τραγούδια της οσκαρικής ταινίας κινουμένων σχεδίων («Ψυχρά και ανάποδα», 2013) ζωντανεύουν για πρώτη φορά στη σκηνή, σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πάνω στον πάγο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.