Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι

«Σφηνάκια» αναζωογόνησης με μικρή διάρκεια και στοχευμένη δράση δίνουν στην επιδερμίδα εκείνο το extra boost φροντίδας που έχουν ανάγκη.

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι

Που και που είναι καλό να εντάσσουμε μίνι θεραπείες ομορφιάς στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, ειδικά μετά από περιόδους άγχους και κούρασης ή όταν θέλουμε να προσφέρουμε λίγη ανανέωση στα κύτταρα μας λίγο πριν τις γιορτές. Η βασική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά βρίσκεται στη σύνθεση τους, αφού πρόκειται για υπερσυμπυκνωμένες φόρμουλες που περιέχουν ενεργά, δραστικά συστατικά σε μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Αμπούλες υαλουρονικού οξέος Revitalift Filler, L’Oreal Paris

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 1

Τι είναι
Φροντίδα 7 ημερών για εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Σύνθεση
Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος της μάρκας σε δύο μοριακά μεγέθη: κατακερματισμένομε χαμηλότερομοριακό βάροςγια να εισχωρείστα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και μεγαλύτερες πολυμερείς αλυσίδες που βοηθάνε το δέρμα να διατηρεί το νερόσ την επιφάνεια. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β5.

Οδηγίες χρήσης
Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του από νεαρές ηλικίες ή συνδυαστικά με την κρέμα ημέρας/νύχτας από τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Μπορούμε να το προσεγγίσουμε σαν μια S.O.S φροντίδα 7 ημερών όταν νιώθουμετην επιδερμίδα μας πολύ ξηρή, αφυδατωμένη και χωρίς ελαστικότητα λόγω άγχους, έλλειψης ύπνου, πολύωρων ταξιδιών. Ή, απλώς, αν θέλουμε να την μπουστάρουμε μια φορά τον μήνα για να την διατηρούμε ενυδατωμένη και ελαστική.

Αποτέλεσμα
Αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα το οποίο δείχνει πιο ενυδατωμένο, φρέσκο, ελαστικό και λαμπερό.

La Cure της σειράς Premium, Lierac

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 2

Τι είναι
Θεραπεία 28 ημερών ή, αλλιώς, μια... ένεση νεότητας,όταν νιώθουμε ότι η επιδερμίδα μας υποφέρειαπό έντονο στρες, υπερβολική κούραση, ορμονικές διαταραχές ή αποτυπώνει ένα δυσάρεστο γεγονός που μας έχει προκαλέσει σοκ.

Σύνθεση
Αντλεί έμπνευση από τα τελευταία επιτεύγματα της αναγεννητικής ιατρικής. Συνδυάζει ένα σούπερ πρωτοποριακό και καινοτόμο δίδυμο ενεργώνσυστατικών (εξαπεπτίδιο FX και τεχνολογία GDF-11) και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση αντιγήρανσης!

Τρόπος χρήσης
Η διφασική σύνθεση σε μικροκάψουλες εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, από μία έως τρεις φορές το χρόνο, για να χαρίσει μια αίσθηση άνεσης και ανανέωσης στην αποδυναμωμένη επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο ξεκούραστα, οι ρυτίδες αμβλύνουν, η επιδερμίδα ξανανιώνει ανακτώντας την φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο τόνο της.

Αμπούλες Liftactiv Peptide- C για γέμισμα ρυτίδων και λάμψη, της Vichy

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 3

Τι είναι
Τριάντα αμπούλες που γεμίζουν όλους τους τύπους ρυτίδων και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας. Ιδανική θεραπεία με ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση για γυναίκες με ρυτίδες και θαμπή όψη.

Σύνθεση
Περιέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών: 10% καθαρή βιταμίνη C, σύμπλοκο αντιγηραντικών βιοπεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης πολλαπλού μοριακού βάρους.

Extra bonus
Mινιμαλιστική σύνθεση μόνο δέκα συστατικών που δεν περιέχει συντηρητικά και αρώματα. Ευχάριστη υφή που απορροφάται γρήγορα.

Τρόπος χρήσης
1 αμπούλα (πρωί και βράδυ) πριν από το συνηθισμένο πρόγραμμα περιποίησης. Οι ρυτίδες γεμίζουν, η επιδερμίδα λειαίνει, φωτίζει και γίνεται πιο σφριγηλή.

Περισσότερες πληροφορίες

Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 90 '

Η σκηνοθέτις μεταγράφει το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο οποίο ο συγγραφέας δίνει μια μεγαλοφυή λύση στη σύγκρουση χρέους και ανάγκης, φέρνοντας τους χαρακτήρες στο σήμερα, με σκοπό να αναδείξει τη διαχρονικότητά του.

Ρόουζ

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 120 '

Η αληθινή ιστορία μιας Εβραίας που επέζησε του Ολοκαυτώματος, η οποία εξιστορεί την πορεία της από την Ουκρανία μέχρι το Μαϊάμι Μπιτς, περιλαμβάνοντας στην αφήγησή της τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ού αιώνα.

Η Γερτρούδη Στάιν και η συνοδός της

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '

Παράσταση που άφησε εποχή στο Θέατρο Αμόρε, ανεβαίνει εκ νέου με τις ίδιες πρωταγωνίστριες, που υποδύονται τη Γερτρούδη Στάιν και την Άλις Μπ. Τόκλας, η σχέση των οποίων επηρέασε την τέχνη στο μεσοπολεμικό Παρίσι.

Τζένη και Μαρξ

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 80 '

Το έργο βασίζεται στην πλούσια επιστολογραφία της Τζένι Μαρξ με τον σύντροφό της, επαναστάτη φιλόσοφο Καρλ Μαρξ.

Αργώ

Ελευσινίων 15

Olvio

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.