Παράσταση για τον Ζακ Κωστόπουλο από τους «Κάτω απ' τ' αστέρια»

Το δικαίωμα του να ζούμε και να ερωτευόμαστε προτάσσει η παράσταση «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» και το θέατρο Άλφα Ιδέα θα διαθέσει τα σημερινά εισιτήρια υπέρ του δικαστικού αγώνα της υπόθεσης Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh).

Παράσταση για τον Ζακ Κωστόπουλο από τους «Κάτω απ' τ' αστέρια»

Η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές της παράστασης «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι αποφάσισαν να διαθέσουν τα σημερινά (Τετάρτη 13/2) εισιτήρια της παράστασης τους υπέρ του δικαστικού αγώνα της πολύκροτης υπόθεσης Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh), που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ίδιοι γράφουν στο σημείωμα τους: «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι μια παράσταση ύμνος στον έρωτα. Ύμνος στη ζωή. Μια παράσταση που μας θυμίζει την ομορφιά της ζωής. Μιας ζωής που ανήκει σε όλες και όλους. Μιας ζωής πολύτιμης για όλες και όλους. Της δικής μας ζωής. Λίγους μήνες πριν, σε απόσταση αναπνοής από το θέατρό μας, εκεί που η παράσταση μας γεννήθηκε και ζει μέχρι σήμερα, κάποιοι αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh). Μπροστά στα μάτια μας. Δίπλα μας. Σε μια τέτοια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ πράξη δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε σιωπηλοί και αδιάφοροι. Οφείλουμε να θυμίζουμε πως το δικαίωμα του να ζούμε, να ερωτευόμαστε όπως θέλουμε και ό,τι θέλουμε δεν είναι διαπραγματεύσιμο».

Περισσότερες πληροφορίες

Οι κάτω απ’ τα αστέρια

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 70 '

Μια ιστορία ενηλικίωσης και αγάπης, με φόντο μια μικρή επαρχιακή πόλη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
04/05/2024

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.