Το «Πετάει Πετάει» με νέο πλήρωμα

Στην απογειωτική δύναμη της κωμωδίας ποντάρει ο Γιώργος Βάλαρης, που ανανεώνει τη σκηνοθεσία του και το καστ στο «Πετάει, Πετάει» του Μαρκ Καμολεττί.

Το «Πετάει Πετάει» με νέο πλήρωμα

Στην απογειωτική δύναμη της κωμωδίας ποντάρει ο Γιώργος Βάλαρης που ανανεώνει τη σκηνοθεσία του και το καστ στο «Πετάει, Πετάει» του Μαρκ Καμολεττί.

Το «Πετάει Πετάει» με νέο πλήρωμα - εικόνα 1

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κόνι Μεταξά, ο Μάνος Παπαγιάννης, η Σοφία Παυλίδου, η Ρέα Τουτουντζή και η Βάσια Τριφύλλη (φιλική συμμετοχή) είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην κωμωδία «Πετάει, Πετάει» του Μαρκ Καμολεττί, που σκηνοθετεί για τρίτη χρονιά ο Γιώργος Βάλαρης. Βασικό πρόσωπο του έργου είναι ένας play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, ο οποίος απολαμβάνει την πολυγαμία με όμορφες αεροσυνοδούς διαφορετικής εθνικότητας, μια Τουρκάλα, μια Ιταλίδα και μια Γερμανίδα. Όλα ανατρέπονται την μέρα που ένας φίλος του, ο σύντεκνος Σήφης μετακομίζει στην Αθήνα. Τότε αναλαμβάνει δράση η πιστή οικονόμος και φύλακας άγγελός του Μάνου, η Κούλα. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Χυτήριο στις 26/10. Την μετάφραση του έργου υπογράφει η Βάσια Παναγοπούλου και για τη διασκευή συνεργάστηκαν ο Στέλιος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Βάλαρης. Τα σκηνικά είναι του Πάνου Πετρίδη και τα κοστούμια του Αλέξη Φούκου.

Περισσότερες πληροφορίες

Πετάει Πετάει

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η απoγειωτική δύναμη του έρωτα και οι παρεξηγήσεις που προκαλεί η απιστία σε ένα έργο ανατροπών

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.