Αγίου Βαλεντίνου με «Συνοδό»

Λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το Τσάι στη Σαχάρα δίνει εκτάκτως την Τρίτη, 14/02, στις 9.30, μια επιπλέον παράσταση του ακατάλληλου για ανηλίκους ερωτικού έργου «Ο Συνοδός».

Αγίου Βαλεντίνου με «Συνοδό»

Εκτάκτως, λόγω Αγίου Βαλεντίνου, θα παιχτεί αυτήν την Τρίτη, 14/2 ο «Συνοδός». Σύμφωνα με τους συντελεστές της, είναι η «πιο αισθησιακή παράσταση της χρονιάς». Οπωσδήποτε ακατάλληλο για ανηλίκους, το ερωτικό έργο του Ρόμπερτ Κράουτς ανεβαίνει από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, με την υπόθεση να αφορά έναν νεαρό ηθοποιό, ο οποίος πηγαίνει σε ακροάσεις, προσπαθώντας να μπει στο χώρο του θεάματος. Μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις της μητέρας του για να βρει δουλειά και να συμβάλλει οικονομικά στα έξοδα του σπιτιού, ο νεαρός Γουίλυ, με προτροπή του φίλου του Σάμ, γίνεται «συνοδός κυριών» , χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει στα ραντεβού με τις πρώτες του πελάτισσες. Με την τρίτη πελάτισσα του, Άμπυ, - εκτός όλων των άλλων – θα παίξουν και στριπ-τουίστερ ξεφεύγοντας όμως απ τα θεατρικά στεγανά… σε ένα παιχνίδι με το δείκτη να γυρίζει μπροστά στα μάτια των θεατών, ορίζοντας κάθε βραδιά και διαφορετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος του έργου μια μεγάλη έκπληξη περιμένει το Γουίλυ. Γιατί η μαμά, του φέρνει την ωραιότερη τούρτα.

Συνοδός, ο πρωτοεμφανιζόμενος Ανδρέας Λοιζίδης, τις Πελάτισσες ερμηνεύει η Γεωργία Σιακαβάρα και τη μαμά η Τζόυς Μιχαηλίδου. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους λόγω ερωτικών σκηνών.


Περισσότερες πληροφορίες

Συνοδός

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας άνεργος ηθοποιός αναγκάζεται να γίνει συνοδός κυριών και τα δεδομένα στη ζωή του ανατρέπονται

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.