Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

Πάρτε τηλέφωνο στα ταμεία, ζητήστε από τώρα θέσεις για την πρώτη Τετάρτη κάθε παράστασης που θέλετε να δείτε και κλείστε κατευθείαν τα εισιτήρια σας με μόλις 5 ευρώ. Κι αυτή είναι μόνο μία από τις προσφορές της νέας τιμολογιακής πολιτικής του Εθνικού θεάτρου.

Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

Τo Eθνικό Θέατρο, σε συνέχεια της επιτυχημένης εβδομάδας προαγοράς εισιτηρίων με 10€ για όλες τις φετινές παραστάσεις, ανακοινώνει τις νέες του τιμές και προνομιακές προσφορές, με πιο ιντριγκαδόρικη από όλες την εξής: Γενική είσοδος 5€ για την πρώτη Τετάρτη όλων των έργων.

Τί σημαίνει αυτό; Πάρτε από τώρα τηλέφωνο στα ταμεία του Εθνικού θεάτρου, ρωτήστε πότε είναι η πρώτη Τετάρτη κάθε παράστασης που θέλετε να δείτε -είτε πρόκειται για εκείνες που ξεκινούν αυτόν το μήνα είτε για εκείνες που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2017- και κλείστε κατευθείαν τα εισιτήρια σας με 5€ (μέσω πιστωτικής κάρτας ή/και από τα ταμεία).

Η νέα τιμολογιακή πολιτική του Εθνικού θεάτρου αφορά, επίσης, τις ακόλουθες προσφορές:

Ισχύει και Σαββατοκύριακο το εισιτήριο των 10€ για νέους (έως 28 ετών), φοιτητές, πολύτεκνους και άνω των 65 ετών. Είσοδος 5€ ισχύει για τους κατόχους κάρτας ανέργων ΟΑΕΔ. Γενική είσοδος 13€ ισχύει για Τετάρτη και Πέμπτη. Στην Παιδική Σκηνή, το εισιτήριο για δυο παιδιά είναι 6€ (έκαστο) και από τρία παιδιά και άνω 5€ (έκαστο). Είσοδος 15€ ισχύει στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος». Υπάρχει, τέλος, για πρώτη φορά, η δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το ρεπερτόριο για το 2016-2017 στο http://www.n-t.gr/

©Patroklos Skafidas

Περισσότερες πληροφορίες

Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 120 '

Μια υπέροχη ιστορία που αναδεικνύει θέματα όπως αυτά της φιλίας, της αυταπάρνησης, του εφήμερου των υλικών αγαθών και της προσφοράς

Στέλλα κοιμήσου

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Το πρώτο θεατρικό έργο του βραβευμένου κινηματογραφιστή («Σπιρτόκουτο»), αθυρόστομο, βίαιο και ανατριχιαστικά αληθοφανές, μας βάζει στην πολυτελή βίλα ενός νεόπλουτου νονού της νύχτας, όπου ακόμη και οι οικογενειακές σχέσεις έχουν το χρώμα του χρήματος.

Δωδέκατη νύχτα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 130 '

Ρομαντισμός, παγανισμός, μεταμφιέσεις με φόντο τη μυθική Ιλλυρία. Η Βιόλα φτάνει εκεί ναυαγός, μεταμφιέζεται σε αγόρι για να μπει στην υπηρεσία του δούκα Ορσίνο, του οποίου η αγαπημένη Ολίβια ερωτεύεται τελικά τη Βιόλα σαν αγόρι.

Στέλλα κοιμήσου

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Το πρώτο θεατρικό έργο του βραβευμένου κινηματογραφιστή («Σπιρτόκουτο»), αθυρόστομο, βίαιο και ανατριχιαστικά αληθοφανές, μας βάζει στην πολυτελή βίλα ενός νεόπλουτου νονού της νύχτας, όπου ακόμη και οι οικογενειακές σχέσεις έχουν το χρώμα του χρήματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.