«Νύχτες νόστιμες»: Γαστρονομική performance στη Gallery Marneri

Στη Gallery Marneri μαγειρεύουν o εικαστικός Δημήτρης Κοροβέσης και ο μουσικός Μιχάλης Κλαπάκης .

 «Νύχτες νόστιμες»: Γαστρονομική performance στη Gallery Marneri

Ο εικαστικός Δημήτρης Κοροβέσης και ο μουσικός Μιχάλης Κλαπάκης ενώνουν μπλέκουν τις φαντασίες τους στην πρωτότυπη performance «Νύχτες νόστιμες». Τι θα μαγειρέψουν άραγε στη Gallery Marneri; Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν την παράσταση τους ως «μια σαλάτα μουσικής, εξομολογήσεων, φρούτων, εικόνων, χιούμορ και παραπλανήσεων που θα την μοιραστούν με τους καλεσμένους τους, μαζί με λευκό κρασί και συνοδευτικά εδέσματα». Τα κείμενα γράφτηκαν από τον Δημήτρη Κοροβέση και το σκηνικό (έργο του ιδίου) θα πλαισιώνεται από τα έργα του, τα οποία άλλωστε αποτέλεσαν και την αφορμή της παράστασης και η Ελένη Γεωργοπούλου σκηνοθετεί μαζί με τον δραματολόγο Νίκο Φλέσσα. Ο στόχος είναι το κοινό σκηνικό τραπέζι, που στήνουν να αποτελέσει μια τελετουργία επικοινωνίας. (Πρεμιέρα: 28/2).

Περισσότερες πληροφορίες

Νύχτες νόστιμες

  • Performance
  • Διάρκεια: 70 '

Παίζοντας με κουζινικά σκεύη, ο εικαστικός Δ. Κοροβέσης και ο μουσικός Μ. Κλαπάκης εκτελούν μια σαλάτα μουσικής, εξομολογήσεων, φρούτων, χιούμορ αλλά και παραπλάνησης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Άτλας της δεκαετίας του 2000

Η εντεκαετία 2000-10 έρχεται στο προσκήνιο σε μια παράσταση που υιοθετεί τη φόρμα ενός τηλεοπτικού reality. Μια ωραία ιδέα και μερικές ωραίες σκηνές δεν καταφέρνουν να απογειώσουν, ωστόσο, μια δουλειά που έχει δραματουργικά όσο και σκηνικά ζητήματα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
23/05/2024

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κλείνει τα 30 και ανακοινώνει το φετινό του πρόγραμμα

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, έμαθε τις δράσεις του φεστιβάλ (για τις οποίες έχει ανοίξει προπώληση) και σας λέει ποιες ξεχώρισε.

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλη της "Respublica" του σκηνοθέτη του "Rohtko";

Λίγες θέσεις μένουν ακόμη διαθέσιμες στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα για τη νέα δουλειά του Λούκας Τβαρκόφσκι, που βρίσκεται στα όρια σινεμά, θεάτρου και rave party.

Έρχεται το 7ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος με τον Αργύρη Ξάφη και τη Σεσίλ Μικρούτσικου

Με τίτλο "Ο καταποντισμός των μύθων" επιστρέφει για άλλη μια χρονιά στο Λυγουριό της Αργολίδας το σημαντικό εργαστήρι του Εθνικού. Επίκεντρο για φέτος θα είναι ο "Οιδίπους Τύραννος" του Σοφοκλή.

"Και λέγε λέγε": Η νέα ανατρεπτική παράσταση της αιρετικής δημιουργού Λένας Κιτσοπούλου μιλά μόνο μόνο μόνο για τον έρωτα

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για το πολυαναμενόμενο έργο που έκανε πρεμιέρα στη σκηνή Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και δεν θα περάσει απαρατήρητο και δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της παράστασης.

Ο "Αίας" του Γιώργου Νανούρη με τον Μιχάλη Σαράντη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι

Η επιτυχημένη παράσταση, η οποία έκανε μονόλογο του έργο του Σοφοκλή ενσωματώνοντας σε αυτό και τη ζωγραφική, θα παρουσιαστεί σε ανοιχτά θέατρα εντός (κι εκτός) Αττικής.