Πάμε στην Επίδαυρο με 10€ (και παίρνουμε μαζί τους ξένους φίλους μας)

Ανταποκρινόμενο στο αίτημα πολλών θεατών, το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου ταξιδεύει τους θεατές του στο αργολικό θέατρο με μόλις 10€ (τιμή εισιτηρίου μετ’ επιστροφής) χάρη στη συνεργασία του με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας και εισάγει, επίσης για πρώτη φορά, αγγλικούς υπέρτιτλους στις παραγωγές του.

Πάμε στην Επίδαυρο με 10€ (και παίρνουμε μαζί τους ξένους φίλους μας)

Λόγω της οικονομικής κρίσης και μετά από απαίτηση πολλών θεατών για οικονομικότερη μετάβαση προς το Αρχαίο Θεάτρου της Επιδαύρου, το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας για τις εξής παραγωγές: «Ελένη» του Ευριπίδη (5/7), «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου (12/7), «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή (18&19/7), «Βάκχες» του Ευριπίδη (8&9/8). Αγοράζοντας το εισιτήριό σας για μια από τις προαναφερθείσες παραγωγές του φεστιβάλ, μπορείτε να τύχετε έκπτωσης 45% για τη μετάβασή σας στο θέατρο και την επιστροφή σας στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, δηλαδή να πληρώσετε 10€ αντί για 19€. Προσοχή: η έκπτωση ισχύει μόνο για αναχώρηση από Αθήνα και για κανονικά εισιτήρια (όχι για προσκλήσεις και ομαδικές κρατήσεις). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: http://www.greekfestival.gr/gr/article115-metakiniseis-epidavroy.htm Επίσης, ας σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος ικανοποιείται ένα ακόμη χρόνιο αίτημα που αφορά τους ξένους επισκέπτες της περιοχής: στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα υπάρχουν αγγλικοί υπέρτιτλοι για όλες τις προαναφερθείσες παραγωγές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2024

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber