Καλοκαιρινές βραδιές πολιτισμού στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Οι περισσότερες εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να απολαύσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας © Ορέστης Νικολαΐδης

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πολιτισμού & Παιδείας παρουσιάζουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας για τον Ιούνιο 2026, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι πολιτισμού, μουσικής, θεάτρου και δημιουργικής έκφρασης.

Από τις 3 έως και τις 28 Ιουνίου, το Δημοτικό Κηποθέατρο (Κύπρου και Προύσσης) θα φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, αφιερώματα και δράσεις πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, σε ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει τη δυναμική της τοπικής καλλιτεχνικής δημιουργίας και την αξία της συμμετοχής.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να απολαύσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε έναν χώρο που αποτελεί σταθερό σημείο πολιτιστικής συνάντησης και ψυχαγωγίας.

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε:

"Το Δημοτικό Κηποθέατρο αποτελεί έναν ζωντανό πυρήνα πολιτισμού για την πόλη μας. Και αυτόν τον Ιούνιο ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις που ενώνουν ανθρώπους, αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και δίνουν χώρο στην τέχνη, την παράδοση και την έκφραση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την αρμόδια Αντιδήμαρχο καθώς και τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Παιδείας για την υλοποίηση αυτών των εκδηλώσεων. Στηρίζουμε έμπρακτα τους συλλόγους, τις ομάδες, τους καλλιτέχνες και όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης πολιτιστικής γιορτής".

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων – Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας 2026

Καλοκαιρινή εκδήλωση από τα Εκπαιδευτήρια Καραχάλιου

  • Τετάρτη 03/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 19:30
  • Είσοδος ελεύθερη

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών τμημάτων Διεύθυνσης Αθλητισμού

  • Παρασκευή 05/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών τμημάτων Διεύθυνσης Αθλητισμού

  • Σάββατο 06/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών τμημάτων Διεύθυνσης Αθλητισμού

  • Κυριακή 07/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη


Συναυλία "Παραλήθεια" από το μουσικό σχήμα Αστικά Καβούκια

  • Σάββατο 13/06/2026
  • Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 12€, προπώληση 10€
  • Ώρα έναρξης: 20:00


"Έχω έναν καφενέ…" - Εκδήλωση χορευτικών τμημάτων Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

  • Κυριακή 14/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:30
  • Είσοδος ελεύθερη

"Ιάκωβος Καμπανέλλης από την Αυλή των Θαυμάτων ως το Μαουτχάουζεν" 

Θεατρική παράσταση ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη

  • Δευτέρα 15/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Παρουσίαση Σχολής χορού ΧΑΝ

  • Τρίτη 16/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη


"Beyond Illusion" παράσταση από τον Μάγο Σανκάρα

  • Τετάρτη 17/06/2026
  • Γενική είσοδος: 10€
  • Ώρα έναρξης: 21:00


Μουσικές Μελωδίες στο Κηποθέατρο Νίκαιας από το Ωδείο ΧΑΝ

  • Πέμπτη 18/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Αθλητικός Σύλλογος Τaekwondo - Αττικός - Καλοκαιρινή γιορτή & Αθλητικές επιδείξεις

  • Παρασκευή 19/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 18:00

"Από τη Γέννηση ως τη Μνήμη: Χορεύοντας τον κύκλο της ζωής"

Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας Νίκαιας

  • Σάββατο 20/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

"Κώστας Μουντάκης ο Δάσκαλος της Κρητικής Λύρας"

Μουσικοχορευτική παράσταση – αφιέρωμα στο έργο και την προσφορά του Κώστα Μουντάκη, από τον Κρητικό Χορευτικό Λαογραφικό Σύλλογο "ΛΙΠΕΡΑΙΟΙ"

  • Κυριακή 21/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:30
  • Είσοδος ελεύθερη

Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Ας παν' να (ι)δούν τα μάτια μου"

από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών και Τραγουδιών Χοροτράγουδο

  • Δευτέρα 22/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:30

"Από το πρώτο plié μέχρι σήμερα"

35 χρόνια εργαστήρι κλασικού χορού μπαλέτου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Συμμετέχει το τμήμα σύγχρονου χορού.

  • Παρασκευή 26/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Θεατρική παράσταση "Τα κόκκινα φανάρια"

από την θεατρική ομάδα "Έφεσος" της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

  • Σάββατο 27/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:30
  • Είσοδος ελεύθερη

Θεατρική παράσταση "Τα κόκκινα φανάρια"

από την θεατρική ομάδα "Έφεσος" της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

  • Κυριακή 28/06/2026
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Roots In The Sky": 15 χρόνια δημιουργίας της Christina Anid στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Η Christina Anid επιστρέφει στον Πειραιά με την αναδρομική έκθεση "Roots In The Sky", παρουσιάζοντας έργα από δεκαπέντε χρόνια δημιουργικής πορείας σε μια έκθεση με έντονο προσωπικό και συμβολικό χαρακτήρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/09/2026

54ο Φεστιβάλ Βιβλίου: Συνέχεια με ένα ενδιαφέρον διήμερο (9-10/9)

Το φεστιβάλ συνεχίζεται δυναμικά με εκδηλώσεις αφιερωμένες σε φρέσκα πρόσωπα της εγχώριας λογοτεχνίας αλλά και τα κόμιξ.

"La Vida als Boscos": Αναζητώντας το δάσος στην Ελευσίνα

Ένας αληθινός σταρ της σύγχρονης ισπανικής σκηνής και οθόνης, ο Carlos Cuevas, επισκέφθηκε την Ελλάδα, για μια παράσταση έκπληξη.

"Χειμωνιάτικες Νύχτες": Μια ομαδική έκθεση για τη φύση και την οικολογική μνήμη

Η ομαδική έκθεση "Χειμωνιάτικες Νύχτες" εγκαινιάζεται στις 17 Σεπτεμβρίου στο Living Room, εξερευνώντας μέσα από έργα καλλιτεχνών από τη Νορβηγία, την Ελλάδα και την Ισλανδία τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την οικολογική μνήμη.

Η Μυρτώ Ξανθοπούλου φέρνει τον "αιώνιο ανεμιστήρα" στο MOMUS-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά

Η βραβευμένη εικαστικός Μυρτώ Ξανθοπούλου παρουσιάζει τη νέα της ατομική έκθεση στο MOMUS-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά, με μια εγκατάσταση όπου μνήμες, λέξεις και υλικά συναντιούνται.

Στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου για τους αγαπημένους μας συγγραφείς

Δείτε τα ονόματα όλων των λογοτεχνών που θα υπογράψουν στο Πεδίον του Άρεως, μεταξύ των οποίων οι: Αύγουστος Κορτώ, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Άννα Κουρουπού, Σοφία Φιλιππίδου.

Εκατό χρόνια από τη γέννηση της Heidi Bucher: Δύο εκθέσεις φωτίζουν τη σχέση της Ελβετίδας καλλιτέχνιδας με την Ελλάδα

Ένα διπλό εκθεσιακό αφιέρωμα αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας στο έργο της Bucher και τη διαχρονική επιρροή της σε τέσσερις σύγχρονες Ελληνίδες δημιουργούς.