Μια "Dreamland" στήνεται στην Γκαλερί Σκουφά

Η ομαδική έκθεση παρουσιάζει έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της γκαλερί.

Dreamland Τάσος Μαντζαβίνος

Η Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την καινούργια χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση με τίτλο "Dreamland". Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 1-6 μ.μ.

Στην καινούργια ομαδική έκθεση παρουσιάζονται έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της γκαλερί. Ο κάθε καλλιτέχνης, με το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα και τη δική του χαρακτηριστική πινελιά, έχει δημιουργήσει έργα με κοινό παρoνομαστή την αποτύπωση της φύσης και του τοπίου. Στην έκθεση κυριαρχούν χρώματα, πρόσωπα, τοπία και ξετυλίγονται ιστορίες που καλούν τον θεατή να τις ανακαλύψει. 

Dreamland
Γιώργος Χαδούλης

Συμμετέχουν: Γιώργος Χαδούλης, Νίκος Αγγελίδης, Βασίλης Πέρρος, Ηλίας Παπαηλιά-κης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Νίκος Λαγός, Παναγιώτης Μπελντέκος, Τίνα Καραγεώργη, Ειρήνη Κανά, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Αχιλλέας Ραζής, Μαρία Γιαννακάκη, Αντώνης Σκαμπαβίριας, Αντώνης Στάβερης, Κώστας Σπυριούνης, Κατερίνα Σεραφετινίδου, Βαγ-γέλης Ρήνας, Στάθης Αλεξόπουλος, Φραγκίσκος Δουκάκης, Νίκη Ελευθεριάδη, Γιάννης Ευθυμίου, Γιάννης Κόττης, Παύλος Σάμιος, Παναγιώτης Τούντας, Ιωάννα Καφίδα, Λίντα Κοντογιαννοπούλου. 

Dreamland
Τάσος Μαντζαβίνος

Παράλληλα με την ομαδική έκθεση, στον πρώτο όροφο της γκαλερί θα παρουσιαστούν έργα του Τάσου Μαντζαβίνου, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Έχοντας καθιερώσει τη δική του προσωπική καλλιτεχνική διάλεκτο και περιπλέκοντας την μυθολογία, την ελληνική και χριστιανική τέχνη, μας καλεί να περιπλανηθούμε σε έναν κόσμο μνημών και συναισθημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Dreamland

  • Μεικτά Μέσα

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της Γκαλερί Σκουφά. Ο κάθε καλλιτέχνης, με το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα και τη χαρακτηριστική του πινελιά, έχει δημιουργήσει έργα με κοινό παρoνομα-στή την αποτύπωση της φύσης και του τοπίου. Στην έκθεση κυριαρχούν χρώματα, πρόσωπα, τοπία και ξετυλίγονται ιστορίες που καλούν τον θεατή να τις ανακαλύψει. Παράλληλα με την ομαδική έκθεση, στον πρώτο όροφο της Γκαλερί θα παρουσιαστούν έργα του Τάσου Μαντζαβίνου, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Περιηγηθείτε εικονικά στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη

Η νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας που προβάλλεται στη "Θόλο" του "Ελληνικού Κόσμου".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης, τη στήριξη του ανεξάρτητου πολιτισμού, το zero food waste, τις κρήνες για δωρεάν νερό και τον υπερτουρισμό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό.

Το ΕΑΜ εγκαινιάζει τη νέα δράση "Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων. Μουσεία και Κοινωνία. Με το βλέμμα στο 2050"

Οι Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα επιχειρήσουν να δώσουν απάντηση σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στην διασύνδεση της κοινωνίας με τα μουσειακά ιδρύματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον 21ο αιώνα.

Φεστιβάλ και αφιερώματα στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στην 20ή ΔΕΒΘ συναντάμε, μεταξύ άλλων, το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών, το νέο Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου και ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ιωάννου.

Είδαμε την Κεντρική Έκθεση της 60ης Μπιενάλε Βενετίας 2024 "Ξένοι Παντού" και αναρωτιόμαστε αν τελικά "μπορούν οι υποτελείς να μιλούν"

Με ποιούς όρους εκπροσωπείται ο /η/το queer καλλιτέχνης/ιδα/@, ο/η/το αουτσάιντερ, ο/η/το ιθαγενής/ες στην έκθεση "Ξένοι Παντού"; Μπορεί να απο-αποικιοποιηθεί μια Μπιενάλε;

"Περί ζωγραφικής": Πέντε καλλιτέχνες δημιουργούν έργα που κινούνται μεταξύ της παράδοσης και της καινοτομίας

Απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας αφοσιώνονται στην εξερεύνηση της τέχνης μέσα από κλασικές ζωγραφικές προσεγγίσεις.