"Οι αρχάγγελοι των βράχων": Το μυθιστόρημα του Μένιου Σακελλαρόπουλου παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλφα

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα και στο τραγούδι η Μυρτώ Καμβυσίδη.

Οι αρχάγγελοι των βράχων

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ., το Θέατρο Άλφα φιλοξενεί την θεατρική παρουσίαση του βιβλίου "Οι αρχάγγελοι των βράχων" του Μένιου Σακελλαρόπουλου. Την εκδήλωση συντονίζει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Διευθύντρια του Αθήνα 9.84, ενώ θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Βασίλης Σκουντής.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιούλικα Σκαφιδά, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα και στο τραγούδι η Μυρτώ Καμβυσίδη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο pr@psichogios.gr ή στο 2102804854

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Παράλια της Μυτιλήνης, εκεί όπου το θεριό, η θάλασσα, καταπίνει ανθρώπους σκορπώντας πένθος και πόνο. Ο Ασκάν, γιατρός από το Ιράν, καταφέρνει να βγει στα βράχια από τα άγρια κύματα, έχοντας δει τη μητέρα και την αδελφή του να πνίγονται. Η ζωή τον διαλύει και του επιφυλάσσει κι άλλα δεινά. Βλέπει ανθρώπους να τον αντιμετωπίζουν σαν μίασμα, ένα σκουπίδι που πρέπει να πεταχτεί. Η Ευρυδίκη, δασκάλα στις δομές προσφύγων, του δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, στηρίζοντας της γης τους κολασμένους. Ο πατέρας της, ένας αρτηριοσκληρωτικός συνταγματάρχης, τη διώχνει από το σπίτι θεωρώντας ότι τον διασύρει με τη στάση της! Τότε η ζωή σκηνοθετεί μια ιστορία που θα έκανε και τους πιο ασυγκίνητους να λυγίσουν.

Ένα θρίλερ, ένα μυστήριο με δύο δολοφονίες και δίπλα δίπλα η ψυχή, η ανθρωπιά, η απανθρωπιά, η αχαριστία, η δικαίωση, ο θρίαμβος της ζωής, με φόντο το νησί του Αρχάγγελου, της Σαπφούς, του Ελύτη, του Μυριβήλη, του Θεόφιλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Συναστρία": Η έκθεση που φέρνει την τέχνη και την ποίηση κάτω από τον ίδιο ουρανό

20 καλλιτέχνες, 13 ποιητικές φωνές και σπάνια βιβλία της Εθνικής Βιβλιοθήκης συναντιούνται σε ένα ξεχωριστό ταξίδι της ανθρώπινης φαντασίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/08/2026

"Ο αστερισμός του σκύλου": Το βιβλίο πίσω από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Τo comeback του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι μια ταινία, που έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα του Petter Heller.

/επόμενη στάση/: Φωτίζοντας τις άγνωστες ιστορίες της πόλης μέσα από την τέχνη

Η ομάδα ΑΝΟΜΙΑ αποκαλύπτει στο "α" το νέο της πρότζεκτ, που φωτίζει το παρελθόν της πόλης μέσα από τα ονόματα των στάσεων που συναντάμε κάθε μέρα.

"Ολύμπια Τοπία": Ο Κώστας Νταής εκθέτει τη ζωγραφική του στην Τήνο

Η Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τήνου φιλοξενεί από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Νταή, με τίτλο "Ολύμπια Τοπία", παρουσιάζοντας έργα εμπνευσμένα από τη δύναμη και την ποιητικότητα του ελληνικού τοπίου.

Τήνος: Πώς οι περιστεριώνες γίνονται το σκηνικό για το πιο ιδιαίτερο φεστιβάλ του Αιγαίου;

10 χρόνια ΚΟΙΝΩΝΩ Festival — Πέντε ημέρες σύγχρονης τέχνης, μουσικής, ηχητικών performances, αρχιτεκτονικών εργαστηρίων και ανοιχτών συζητήσεων με ελεύθερη είσοδο.

Στον Πειραιά η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πάει παρέα με "Φεγγαρόφωτες Μελωδίες"

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά υποδέχεται την πανσέληνο με μια ατμοσφαιρική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, με το Κουαρτέτο Εγχόρδων "ΑΕΝΑΟΝ" και τη μεσόφωνο Ιωάννα Φόρτη.

Ποιον σκανδιναβό συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα;

Ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς αστυνομικού στην Ευρώπη έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.