Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν έξι νέες επανεκδόσεις από τον κόσμο των Forgotten Realms

Στις επανεκδόσεις συγκαταλέγονται τo τρίτο, τέταρτο και πέμπτο βιβλίο της κλασικής πενταλογίας των Forgotten Realms, "The Cleric Quintet" και η μεταφορά σε graphic novel του δημοφιλούς "The Dark Elf Trilogy" του R.A. Salvatore.

ForgottenRealms

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν έξι νέες επανεκδόσεις από τον κόσμο των Forgotten Realms

"Οι Μάσκες της Νύχτας", "Το Οχυρό του Σκότους" και "Η Κατάρα του Χάους"

Ο best selling συγγραφέας των New York Times R.A. Salvatore, συγγραφέας της σειράς βιβλίων "The Legend of Drizzt", μας συστήνει μια σειρά που διαδραματίζεται στον κόσμο των Λησμονημένων Βασιλείων. H πενταλογία "The Cleric Quintet" αποτελεί prequel σειρά του βιβλίου "Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων", φινάλε της τριλογίας "Transitions" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis.

H νέα fantasy σειρά του R.A. Salvatore ολοκληρώνεται με την επανέκδοση με νέα εξώφυλλα του τρίτου, τέταρτου και πέμπτου βιβλίου με τίτλο "Οι Μάσκες της Νύχτας", "Το Οχυρό του Σκότους" και "Η Κατάρα του Χάους". 

Οι Μάσκες της Νύχτας

Οι Μάσκες της Νύχτας

Σαν να μην ήταν η Κατάρα του Χάους αρκετά επικίνδυνη για τη ζωή του Κάντερλι, όταν ο νεαρός ιερέας ακολούθησε το κακό στους σκοτεινούς δρόμους του Καραντούν, οι δολοφόνοι που ονομάζονται Μάσκες της Νύχτας ανέλαβαν να τον βγάλουν από τη μέση. Και ο αρχηγός τους, ο αινιγματικός εκτελεστής γνωστός μόνο ως Φάντασμα, θα κάνει τα πάντα για να δει τον Κάντερλι νεκρό – ή θα πεθάνει προσπαθώντας.

Το Οχυρό του Σκότους

Το Οχυρό του Σκότους

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Κάντερλι αντιμετώπισε την Κατάρα του Χάους στους διαδρόμους της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης, και δεν είναι πια ο ειρηνικός κληρικός που ήταν κάποτε. Γνωρίζει, όμως, αρκετά, ώστε να ηγηθεί των συνδυασμένων δυνάμεων των ξωτικών και των ανθρώπων του Καραντούν εναντίον του Κάστρου της Τριάδας και του τερατώδους στρατού του;

Η Κατάρα του Χάους

Η Κατάρα του Χάους

Ο Κάντερλι ταξιδεύει στην πατρίδα του, ελπίζοντας να ξαναφτιάξει τη διαλυμένη ζωή του – αλλά η Κατάρα του Χάους έχει μια τελευταία έκπληξη για εκείνον. Αν αποτύχει, θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του Ντάνικα. Αν όμως επιτύχει, αυτό θα σημάνει μια νέα εποχή για όλους τους ακολούθους του θεού της Γνώσης…

"Πατρίδα", "Εξορία" και "Ξενιτιά"

Οι Εκδόσεις Anubis επανακυκλοφορούν τα graphic novels "Πατρίδα", "Εξορία" και "Ξενιτιά" που μας συστήνουν με έναν διαφορετικό τρόπο τον Ντριτζτ Ντο Έρντεν, τον πιο διάσημο ήρωα των Forgotten Realms.

Πατρίδα 

Πατρίδα

Στις δαιδαλώδεις στοές και στα επιβλητικά σπήλαια του υπεδάφους του Tόριλ ορθώνεται η Mεντζομπεράντζαν, πατρίδα των ντρόου, κυρίαρχης φυλής ενός κόσμου που δε γνώρισε ποτέ το φως του ήλιου. Διψασμένοι για δύναμη κι εξουσία, οι ντρόου δε διστάζουν να καταφύγουν στο έγκλημα και στην προδοσία προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σ’ αυτό τον κόσμο γεννιέται ο Nτριτζτ, δευτερότοκος γιος του Oίκου των Nτο Έρντεν. Μεγαλώνοντας, ο νεαρός ντρόου θα τεθεί υπό την καθοδήγηση του πολεμιστή Zακναφέιν και θα βρεθεί παγιδευμένος σ’ ένα σκοτεινό παιχνίδι δόλου και προδοσίας, η έκβαση του οποίου μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ του απόλυτου θριάμβου και της ολοκληρωτικής καταστροφής…

Εξορία

Εξορία

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Nτριτζτ Nτο Έρντεν εγκατέλειψε την πατρίδα του, αδυνατώντας να ζήσει μέσα στη βία και τη διαφθορά της κοινωνίας των ντρόου. Στα ανήλιαγα σπήλαια και τις δαιδαλώδεις στοές του Άντερνταρκ, ο Nτριτζτ πίστευε ότι θα μπορούσε επιτέλους να ζήσει σύμφωνα με τις αρχές του, όμως το μόνο που βρίσκει εκεί είναι η ανείπωτη μοναξιά.

Στη Mεντζομπεράντζαν, οι Nτο Έρντεν εξακολουθούν να βρίσκονται σε πόλεμο με τους άλλους ευγενείς οίκους. H μητέρα του Nτριτζτ, η μοχθηρή Mάτρον Mάλις, ελπίζει ότι ο αποστάτης γιος της είναι το κλειδί για την επικράτηση ενάντια στους εχθρούς της και αναζητά τρόπους για να τον υποτάξει στη θέλησή της. Καθώς οι ημέρες κυλούν βασανιστικά αργά, ο Nτριτζτ φοβάται πως με τον καιρό θα εξελιχθεί σε ένα από τα τερατώδη πλάσματα που κατοικούν στο Άντερνταρκ, ενώ τον στοιχειώνει ακόμα η μνήμη του νεκρού του μέντορα Zακναφέιν.

Ξενιτιά

Ξενιτιά

Αποφασισμένος να απαλλαγεί για πάντα από τις δολοπλοκίες και τη μοχθηρία της φυλής του, ο Nτριτζτ Nτο Έρντεν αναζήτησε καταφύγιο στις δαιδαλώδεις στοές του Άντερνταρκ. Οι περιπλανήσεις του τον δίδαξαν πολλά, όμως με τον καιρό ο Nτριτζτ συνειδητοποίησε πως όσο συνέχιζε να ζει στον υπόγειο εκείνο κόσμο δε θα ξέφευγε ποτέ από τους ντρόου. 

Έτσι, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει για πάντα το Άντερνταρκ και να εγκατασταθεί στον κόσμο της επιφάνειας. Στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί στη νέα του πατρίδα, ο νεαρός ντρόου θα βρεθεί αντιμέτωπος με καινούριες προκλήσεις και θα ανακαλύψει πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει την αποδοχή των κατοίκων του ηλιόλουστου αυτού κόσμου.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα και η παράλληλη πεζοπορία": Φαντασία και ρεαλισμός στην έκθεση της Άννας Αμπαριώτου

Το εικαστικό πρότζεκτ παρουσιάζεται στην γκαλερί Citronne σε επιμέλεια του Κώστα Πράπογλου.

"Mindfulness στο Μουσείο": Η αργή τέχνη μπορεί να είναι ευεργετική

Το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο - δράση "Mindfulness στο Μουσείο" στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στο Παγκράτι μας κάνει να δούμε αλλιώς ένα έργο τέχνης.

Πέθανε ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ

Ο δημιουργός της "Τριλογίας της Νέας Υόρκης" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Μια συζήτηση με τον Πολ Όστερ

Με αφορμή τον θάνατο του Πολ Όστερ αναδημοσιεύουμε μια συνάντηση που είχαμε με τον συγγραφέα το 2014 με αφορμή την ομιλία του στη Στέγη Ωνάση. Σταρ της σύγχρονης λογοτεχνικής κοινότητας, ο Πολ Όστερ ήταν ένας προσηνής, ανεπιτήδευτος και χαμηλών τόνων άνθρωπος με απολύτως βιωματική σχέση με το γράψιμο.

Περιηγηθείτε εικονικά στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη

Η νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας που προβάλλεται στη "Θόλο" του "Ελληνικού Κόσμου".

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης, τη στήριξη του ανεξάρτητου πολιτισμού, το zero food waste, τις κρήνες για δωρεάν νερό και τον υπερτουρισμό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό.