"Deadpool: Samurai" και "Critical Role: Vox Machina – Δεσμοί Αίματος" κυκλοφορούν από τις εκδόσεις "Anubis"

Tο manga των Sanshiro Kasama και Hikaru Uesugi και το καταιγιστικό μυθιστόρημα φαντασίας «Critical Role: Vox Machina – Δεσμοί Αίματος» από την #1 bestselling συγγραφέα των New York Times Marieke Nijkamp μόλις κυκλοφόρησαν.

Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν δύο νέες κυκλοφορίες: το manga των Sanshiro Kasama και Hikaru Uesugi, "Deadpool: Samurai, Τόμος 1", σε μετάφραση Χρήστου Τσέλιου και το καταιγιστικό μυθιστόρημα φαντασίας "Critical Role: Vox Machina – Δεσμοί Αίματος" από την #1 bestselling συγγραφέα των New York Times Marieke Nijkamp, σε μετάφραση Εύας Κώστα και Νίκου Γιακουμέλου.

O Merc With a Mouth… Samurai!

Deadpool_ Samurai_

Ο αγαπημένος όλων Πολυλογάς Μισθοφόρος κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του στα μάνγκα! Μόλις ο Ντέντπουλ πατάει το πόδι του στο Τόκιο, έρχεται αντιμέτωπος με κάποια γνωστά πρόσωπα. Προτού καν το καταλάβει κι ο ίδιος, θα βρεθεί να συνεργάζεται με νέους ήρωες, να πολεμάει θεούς, να πηγαίνει σε συναυλίες και να τον κάνουν κομμάτια επανειλημμένα. Αυτό είναι καλό, σωστά; Τέλος πάντων, ο Ντέντπουλ φτάνει στο Τόκιο με πάταγο! Αλλά τι θα μπορούσε να πάει στραβά, όταν ο Άιρον Μαν ζητάει από τον Ντέντπουλ να γίνει μέλος στη νέα Ομάδα Σαμουράι των Εκδικητών; Εξάλλου τον Ντέντπουλ τον ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα... και το ταξίδι στην Ιαπωνία. Κι αυτό καλό είναι, έτσι; Σε σενάριο του Sanshiro Kasama και σκίτσο του Hikaru Uesugi, το manga "Deadpool: Samurai" θα ολοκληρωθεί σε δύο τόμους. Ο δεύτερος τόμος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Anubis μέσα στο 2023.

"Critical Role: Vox Machina – Δεσμοί Αίματος"

Vox Machina_Δεσμοί Αίματος

Το Critical Role, το πιο δημοφιλές gaming stream show στον κόσμο, στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Anubis. H Βεξ και ο Βαξ ήταν πάντα παρείσακτοι. Η σκληρή παιδική ηλικία στην πόλη των ξωτικών τούς δίδαξε γρήγορα να μη βασίζονται στους άλλους. Τώρα, ελεύθεροι από τις προσδοκίες του απαιτητικού πατέρα τους και το περιφρονητικό βλέμμα των άλλων ξωτικών, η δεινή κυνηγός και ο επιδέξιος κλέφτης έχουν βρει το δρόμο τους στον κόσμο της Eξάντρια. Τα δίδυμα ταξίδεψαν μακριά και βίωσαν απίστευτες δυσκολίες. Με τη βοήθεια, όμως, του κοφτερού μυαλού της Βεξ και του γρήγορου στιλέτου του Βαξ, κατάφερναν πάντα να ξεφεύγουν από τους μπελάδες. Τώρα, άγνωστοι κίνδυνοι τους περιμένουν στην πολυσύχναστη πόλη του Γουέστραν, όπου τα δίδυμα παγιδεύονται στον ιστό που πλέκει η Συντεχνία των κλεφτών. Αιχμάλωτοι μιας επικίνδυνης συμφωνίας, η Βεξ και ο Βαξ, μαζί με την πιστή αρκούδα σύντροφο της Βεξ, τον Tρίνκετ, ξεκινούν για το άγνωστο, για να ξεπληρώσουν το χρέος τους στο διαβόητο συνδικάτο του εγκλήματος.

Διαβάστε Επίσης

Καθώς η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη απ’ όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, για πρώτη φορά η Βεξ και ο Βαξ βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές μιας σύγκρουσης που απειλεί το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς: το δεσμό αίματός τους… Εξερευνήστε το παρελθόν των τολμηρών δίδυμων μισοξοτικών του Critical Role, της Βεξ και του Βαξ, πριν συναντηθούν με τα υπόλοιπα μέλη των Vox Machina, σε αυτό το καταιγιστικό μυθιστόρημα από την #1 bestselling συγγραφέα των New York Times Marieke Nijkamp. 

Διαβάστε Επίσης

Το Critical Role είναι το μεγαλύτερο D&D streaming show που δημιουργήθηκε ποτέ. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι ρόλων μεταξύ φίλων εξελίχθηκε σε ένα νέο είδος οργανισμού, αφιερωμένου στην αφήγηση ιστοριών, στην κοινότητα και στη φαντασία. Ξεκίνησε το 2015 ως μια παρέα ηθοποιών που έπαιζαν μαζί D&D, και πλέον έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι το πιο δημοφιλές show στο Twitch, με τη δική του εταιρεία και εκδοτική RPG, ενώ έχει και animated σειρά στο Amazon Prime, το "The Legends of Vox Machina". Σε αυτή δανείζει τη φωνή της μια παρέα από βραβευμένους ηθοποιούς, που είναι επίσης συνιδρυτές της εταιρείας. Πρόκειται για τους Matthew Mercer, Ashley Johnson, Marisha Ray, Taliesin Jaffe, Travis Willingham, Sam Riegel, Laura Bailey και Liam O'Brien. Το Critical Role θέλει να διασφαλίσει ότι καθένας μπορεί να ανακαλύψει τις ιστορίες, τους χαρακτήρες και την κοινότητά τους! Καθώς το Critical Role συνεχίζει να επεκτείνει το μοναδικό σύμπαν που έχει δημιουργήσει, με πολύπλοκες ιστορίες που διαδραματίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, συνεχίζει και να δημιουργεί περισσότερους τρόπους για να βιώσετε την Εξάντρια, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων που έχουν γίνει μπεστ σέλερ, graphic novels, συλλεκτικών αντικειμένων, επιτραπέζιων παιχνιδιών και παιχνιδιών ρόλων, podcasts και ζωντανών εκδηλώσεων, συμπληρωματικά του "The Legend of Vox Machina".

Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου "Critical Role: Vox Machina – Δεσμοί Αίματος" δημιουργήθηκαν από τους Laura Bailey και Liam O'Brien, δύο ανθρώπους που -αν και δεν είναι στην πραγματικότητα- φέρονται σαν πραγματικά αδέρφια…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα και η παράλληλη πεζοπορία": Φαντασία και ρεαλισμός στην έκθεση της Άννας Αμπαριώτου

Το εικαστικό πρότζεκτ παρουσιάζεται στην γκαλερί Citronne σε επιμέλεια του Κώστα Πράπογλου.

"Mindfulness στο Μουσείο": Η αργή τέχνη μπορεί να είναι ευεργετική

Το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο - δράση "Mindfulness στο Μουσείο" στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στο Παγκράτι μας κάνει να δούμε αλλιώς ένα έργο τέχνης.

Πέθανε ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ

Ο δημιουργός της "Τριλογίας της Νέας Υόρκης" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Μια συζήτηση με τον Πολ Όστερ

Με αφορμή τον θάνατο του Πολ Όστερ αναδημοσιεύουμε μια συνάντηση που είχαμε με τον συγγραφέα το 2014 με αφορμή την ομιλία του στη Στέγη Ωνάση. Σταρ της σύγχρονης λογοτεχνικής κοινότητας, ο Πολ Όστερ ήταν ένας προσηνής, ανεπιτήδευτος και χαμηλών τόνων άνθρωπος με απολύτως βιωματική σχέση με το γράψιμο.

Περιηγηθείτε εικονικά στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη

Η νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας που προβάλλεται στη "Θόλο" του "Ελληνικού Κόσμου".

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης, τη στήριξη του ανεξάρτητου πολιτισμού, το zero food waste, τις κρήνες για δωρεάν νερό και τον υπερτουρισμό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό.