Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις

Το Schweppes The Club ξεκλειδώνει τις εμπειρίες που δίνουν τον έξτρα χαρακτήρα στην εικόνα ή το σπίτι μας. Σκάναρε τον κωδικό, κάνε λογαριασμό και κέρδισε.

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις

Είναι οι λεπτομέρειες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, μικρές εμπειρίες στις καθημερινές μας συνήθειες που αλλάζουν τη διάθεση και τον αέρα μας, ανεξάρτητα από τις γύρω περιστάσεις. Παράγοντες όπως η πρακτικότητα, η ποιότητα κι η κομψότητα δίνουν τον έξτρα χαρακτήρα στην εικόνα ή το σπίτι μας, αναδεικνύοντας όψεις τις προσωπικότητάς μας.

Το Schweppes The Club, εμπνευσμένο από το ανήσυχο κι ευρηματικό πνεύμα του J.J. Schweppe, ξεκλειδώνει όλες αυτές τις εμπειρίες, προσκαλώντας όσους απολαμβάνουν τις φυσαλίδες των ανθρακούχων Schweppes να συγκεντρώσουν κωδικούς απ’ τις συσκευασίες για να κερδίσουν μοναδικά δώρα υψηλής ποιότητας κι αισθητικής, είτε για τους ίδιους ή για τους αγαπημένους τους.

Αδιάβροχο backpack

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 1

Το σακίδιο πλάτης δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ: είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, μια προσωπική «θυρίδα» με όσα χρειαζόμαστε για να καλύψουμε τις επαγγελματικές και προσωπικές μας ανάγκες, το οποίο πέρα από πρακτικό οφείλει να είναι στιλάτο και ταιριαστό στο ύφος μας. Ένα αδιάβροχο backpack (με διπλό ύφασμα για έξτρα προστασία) σε ανθρακί χρώμα είναι η πιο ασφαλής λύση για τις φθινοπωρινές ημέρες ειδικά εάν μεταφέρουμε tablet, ενώ ο γάντζος στο κλείσιμο είναι το must της σύγχρονης αισθητικής.

Travel scratch map

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 2

Όσο μένουμε πολύ προσεκτικοί κι ασφαλείς, επιλέγοντας με φειδώ τις εξορμήσεις μας στη φύση και τον καθαρό αέρα, νοσταλγούμε τις αεροπορικές πτήσεις, τα ταξίδια στις πόλεις του εξωτερικού και το συναίσθημα ελευθερίας όταν βρίσκεσαι σε εντελώς άγνωστα και μακρινά μέρη του πλανήτη. Τι καλύτερο, λοιπόν, από έναν deluxe χάρτη τοίχου με ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για τον πλανήτη, στον οποίο μπορείτε να σημειώσετε όλα τα σημεία που έχετε επισκεφθεί, προγραμματίζοντας παράλληλα τα top-of-the-list ταξίδια που θα οργανώσετε όταν επανέλθουμε στις πρότερες συνθήκες;

Ασύρματα ακουστικά

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 3

Η μουσική είναι στη φύση μας: καταφεύγουμε στα αγαπημένα μας albums για να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε, να επαναφέρουμε στη μνήμη μας συναυλίες κι έντονες στιγμές που ζήσαμε. «Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος», όπως έγραψε ο Φρίντριχ Νίτσε αλλά για να την εντάξουμε σε ό,τι κάνουμε χρειάζεται κάτι που θα μας λύσει τα χέρια, όπως ένα ζευγάρι ασύρματων bluetouth ακουστικών.

Φορητό ηχείο

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 4

Και το δεύτερο gadget για να βάλετε τη μουσική σε κάθε πτυχή της ζωής σας είναι, φυσικά, το φορητό ηχείο. Εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας, θα έχετε ανακαλύψει την μαγεία αυτού του μικρού εργαλείου εδώ και μερικά χρόνια ενώ πλέον τα προηγμένα μοντέλα έχουν εξελιχθεί τόσο που δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα ήχου και ηχοχρώματος από άλλα συστήματα: είναι ισχυρά, έχουν καλή αυτονομία και πολλά από αυτά, όπως το εικονιζόμενο, πέρα από πολύ καλαίσθητα είναι και αδιάβροχα!

Χειροποίητη γλάστρα

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 5

Η κηπουρική έχει γίνει της μόδας τους τελευταίους μήνες, ειδικά στους νέους των μεγάλων πόλεων, καθώς η απομόνωση κι οι πολλές ώρες στο σπίτι γέννησαν την ανάγκη για εκτόνωση, επαφή με τη φύση και περισσότερο πράσινο στο ντεκόρ. Αυτό που κάνει τη διαφορά στην εικόνα, όμως, είναι το φυτοδοχείο. Υπάρχουν εξαιρετικά στιλάτες επιλογές στην αγορά και όσες κερδίζουν την προσοχή είναι πάντοτε χειροποίητες, είτε είναι πλεκτό κασπώ από ψάθα ή γλάστρα από πηλό, ξύλο ή κράμα υλικών, όπως η κομψή γλάστρα που απεικονίζεται.

Εάν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του The Club και να κερδίσετε μοναδικά δώρα και εμπειρίες, τότε αρκεί να απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση Schweppes: Σκάναρε τον QR code που βρίσκεται στις συσκευασίες Schweppes 330ml ή μπες στο Schweppes.gr, δημιούργησε το προσωπικό σου λογαριασμό και με κάθε νέο κωδικό συγκέντρωσε πόντους και κέρδισε μοναδικές εμπειρίες και δώρα.

Πέντε στιλάτα αντικείμενα που πρέπει να έχεις για όλες τις περιστάσεις - εικόνα 6

Διαβάστε ακόμα