Το Bazaaart ανοίγει το κουτί της... τέχνης

Ο μύθος της Πανδώρας εμπνέει και φέτος τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της εικαστική έκθεσης «12ο Εαρινό Bazaaart 2017 – Δώρα από την Πανδώρα».

Το Bazaaart ανοίγει το κουτί της... τέχνης

Ο μύθος της Πανδώρας εμπνέει και φέτος τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της εικαστική έκθεσης «12ο Εαρινό Bazaaart 2017 – Δώρα από την Πανδώρα».

Το Bazaaart ανοίγει το κουτί της... τέχνης - εικόνα 1
Περσινό έργο της Δανάης - Μαρίας Καυχίτσα

Πρωτότυπα εικαστικά έργα και αντικείμενα τέχνης εμπνευσμένα από το μύθο της Πανδώρας περιλαμβάνει η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Δώρα από την Πανδώρα», με μικρογλυπτά από πέτρα ή μέταλλο, εναλλακτικά κοσμήματα, κατασκευές μικτής τεχνικής, αγιογραφίες, φωτογραφίες και ζωγραφικούς πίνακες που αντιπροσωπεύουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης ελληνικής τέχνης να εκθέτονται από τις 31 Μαρτίου (8 μ.μ.) μέχρι τις 12 Απριλίου στο Κέντρο Μαρμαρογλυπτικής Τέχνης.

Η εαρινή ισημερία εμπνέει για 12η χρονιά τους καλλιτέχνες της έκθεσης «12ο Εαρινό Bazaaart 2017 – Δώρα από την Πανδώρα», που διοργανώνει και φέτος ο Ιάννης Πανταζίδης και οι συνεργάτες καλλιτέχνες του Πολιτιστικού Ομίλου «Κέντρο Τέχνης». Οι καλλιτέχνες, τα έργα των οποίων απαρτίζουν την ομαδική εικαστική έκθεση, είναι οι: Δημήτρης Αβτζής, Γκαίη Αγγελή, Αλέκος Αμφιλόχιος, Κίμων Αξαόπουλος, Γιώργος Γκιζάρης, Σταυριέλενα Δημητρακοπούλου, Αστέρη Θεοχάρη, , Μανόν Πανα Καΐρη, Σάββας Κακκαλής, Σταύρος Καρνάκης, Γεώργιος Καρποντίνης, Γιάννης Καρράς, Ραλλού Λιόλιου - Κούση, Δανάη - Μαρία Καυχίτσα, Νικόλαος Λουρίδης, Μπέτυ Λυρίτη, Μαριλένα Μέλη, Ελένη Ντίνια Μπούνταλη, Γιώργος Μπογιατζής, Νίκος Μπράτος, Θοδωρής Παππάς, Χρήστος Πρόντης, Γαρυφαλιά Σιωρά, Άρτεμις Σταματίου, Κατερίνα Σταμπολίτη, Κατερίνα Τριανταφύλλου, Γεωργία Φιλαδιτάκη, Πάρις Φιλιπάκης, Βιβή Φραγκάκου Δημήτρης Ψωμοδότης, Laure Shawwah.

Εγκαίνια 31 Μαρτίου (8 μ.μ.)
Διάρκεια έως 12 Απριλίου

Κέντρο Μαρμαρογλυπτικής Τέχνης, Στασινού 8Α, Αθήνα, 2107234061, 6980275555, 6942075756

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Διαδρομές στη Μάρπησσα": Το 12ο βιωματικό φεστιβάλ έρχεται στην Πάρο

Στα τέλη αυτού του μήνα θα διεξαχθεί το 12 πολιτιστικό φεστιβάλ, ταξιδεύοντάς μας από παρόν, σε παρελθόν και μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2022

Μια ομάδα εικαστικών υφαίνουν την ιστορία της θάλασσας

Η έκθεση "μοίρα μου… ΘΑΛΑΣΣΑ" παρουσιάζεται στο νησί της Άνδρου και περιλαμβάνει έργα που εξυμνούν το στοιχείο του νερού, τις ελληνικές θάλασσες και την σχέση τους με τους τόπους που "αγκαλιάζουν".

Έναρξη σχεδιασμού των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης του Πολεμικού Μουσείου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη δρομολογείται η ένταξη των έργων στο νέο ΕΣΠΑ, με σκοπό τη μεταμόρφωση του ιστορικού μουσείου σε ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού.

14 σύγχρονοι καλλιτέχνες επανεξετάζουν τη μορφή του Εύζωνα

Η Γκαλερί Σκουφά στη Μύκονο παρουσιάζει το "Evzonas Project" προβάλλοντας την προσωπική ματιά του κάθε καλλιτέχνη πάνω στη συμβολική μορφή του τσολιά.

Ταξιδέψτε στο pop art κινηματογραφικό σύμπαν του Luca Valentini

Η πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη με τίτλο "The Fame Game " εγκαινιάζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο.

Τι έρχεται το φθινόπωρο στο Μουσείο Μπενάκη;

Όλες οι ενδιαφέρουσες εκθέσεις που πρόκειται να δούμε μετά το καλοκαίρι στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη.

Παράταση της έκθεσης "Deus ex machina" στην Επίδαυρο

Η καλλιτεχνική συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου με την Imagine Visual Arts στον χώρο του Xenia Επιδαύρου συνεχίζεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.