Σεπτέμβριος στην Netflix: φθινοπωρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογό της;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές της Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας στον κόσμο που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών - Criminan: UK, Baby - αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες φιλόδοξες - Close Enough, The Dutchess - μαζί με ταινίες "γεύσης" Hollywood - Enola Holmes, The Devil All The Time - ντοκυμαντέρ και μεταγλωττισμένες παιδικές σειρές.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές της Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Away (04/09/2020) Η Έμα Γκριν φεύγει για μια επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει ν' αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω.

Young Wallander (03/09/2020)
Ένα προκλητικό έγκλημα μίσους πυροδοτεί κοινωνική αναταραχή, επιταχύνοντας την προαγωγή ενός άπειρου μπάτσου σε ντετέκτιβ. Βασισμένο στον διάσημο ήρωα.

The Duchess (11/09/2020)
Η Κάθριν Ράιαν υποδύεται μια ανύπαντρη μητέρα που σκέφτεται ν' αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με τον άσπονδο εχθρό της: τον πατέρα της κόρης της. Κάνουν τα δύο λάθη ένα σωστό;

Ratched (18/09/2020)
Το δραματικό αυτό πρίκουελ του "Στη Φωλιά του Κούκου" έχει κεντρική ηρωίδα την αδελφή Ράτσεντ.

Get Organized with The Home Edit (09/09/2020)
Οι ειδικές στην οργάνωση Κλία Σίρερ και Τζοάνα Τέπλιν από το βιβλίο "The Home Edit" τα βάζουν με το χάος και αλλάζουν ζωές. Παραγωγή: Ρις Γουίδερσπουν και Μόλι Σιμς.

Close Enough (14/09/2020)
Ένα παντρεμένο ζευγάρι αφήνει τα πάρτι των 20ρηδων και μπαίνει στη φάση των 30ρηδων γονιών διατηρώντας όμως την κουλ διάθεσή του. Σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες.

Baby: Season 3 (16/09/2020)
Η Κιάρα και η Λουντοβίκα χτίζουν μια απίθανη φιλία, καθώς αγωνίζονται να βρουν πού ανήκουν και αναζητούν τον έρωτα σε ένα σχολείο μιας ελίτ γειτονιάς της Ρώμης.

Criminal - UK: Season 2 (16/09/2020)
Σε ένα ασφυκτικό ανακριτικό δωμάτιο, με τον χρόνο να πιέζει, ερευνητές από το Λονδίνο ανακρίνουν τρεις υπόπτους για φρικτά εγκλήματα. Νέα σεζόν του δράματος καταδίωξης.

Sneakerheads (25/09/2020)
Μια σειρά με σενάριο για τους συλλέκτες παπουτσιών sneakers, τους μεταπωλητές και εκείνους που τα αγοράζουν για να τα πουλήσουν πολύ ακριβότερα.

Whose Vote Counts, Explained (28/09/2020)
Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ λύνει τους φόβους για τη νοθεία στις εκλογές: δωρητές, εταιρείες, Σώμα Εκλεκτόρων, καταστολή ψηφοφόρων, απάτες στην κάλπη, καταμέτρηση ψήφων

ΤΑΙΝΙΕΣ
The Devil All The Time (16/09/2020)
Θέλοντας απεγνωσμένα να σώσει την ετοιμοθάνατη γυναίκα του, ένας άντρας στρέφεται στην προσευχή και σε πιο ακραία μέτρα. Δράμα με τους Τομ Χόλαντ και Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

I'm Thinking of Ending Things (04/09/2020)
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όταν μια γυναίκα που έχει αμφιβολίες για το νέο της αγόρι πηγαίνει μαζί του να γνωρίσει τους γονείς του στο απομακρυσμένο αγρόκτημά τους.

Enola Holmes (23/09/2020)
Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς, αδελφή του Σέρλοκ, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της.

The Babysitter: Killer Queen (10/09/2020)
Δύο χρόνια μετά την εφιαλτική νύχτα του Κόουλ, τον περιμένει άλλος ένας εφιάλτης: το λύκειο. Και οι δαίμονες από το παρελθόν του; Τον κυνηγούν ακόμη.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
The Social Dilemma (09/09/2020)
Ειδικοί στην τεχνολογία επισημαίνουν πώς κάποια δημιουργήματά τους είναι ικανά να προκαλέσουν εθισμό και να αποσταθεροποιήσουν τα δημοκρατικά συστήματα.

Challenger: The Final Flight (16/09/2020)
Το διαστημόπλοιο Τσάλεντζερ εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε εννέα φορές προτού συντριβεί λίγο πριν από την 10η αποστολή του και προκαλέσει τον θάνατο όλου του πληρώματος.

The Chef Show: Season 2 (24/09/2020)
Στην νέα σεζόν ο Τζον Φαβρό και ο Ρόι Τσόι βρίσκονται με αναγνωρισμένους σεφ και σελέμπριτι-φίλους τους για κουβεντούλα, ενώ παράλληλα μαγειρεύουν πεντανόστιμα πιάτα.

American Murder: The Family Next Door (30/09/2020)
Μέσα από τα βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψή του, δείτε την ιστορία αληθινού εγκλήματος του Κρις Γουάτς που σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο του μικρές κόρες.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
The Boss Baby: Get That Baby! (01/09/2020)
Σε αυτήν τη διαδραστική ταινία, θα βρείτε ποια δουλειά σάς πάει στους Μπόμπιρες ΑΕ κάνοντας επιλογές και ολοκληρώνοντας αποστολές στο πλαίσιο ενός εικονικού τεστ κλίσεων.

Julie and the Phantoms (10/09/2020)
Η έφηβη Τζούλι ανακαλύπτει το πάθος της για τη μουσική και τη ζωή ενώ βοηθάει τα Φαντάσματα, τρεις σκοτεινούς τύπους, να γίνουν το συγκρότημα που πάντα ονειρεύονταν.

Izzy's Koala World (15/09/2020)
Απολαύστε την 11χρονη Ίζι και την κτηνίατρο μητέρα της, καθώς σώζουν κοάλα και δημιουργούν απίθανες φιλίες με ζώα στο νησί τους στην Αυστραλία.

Jurassic World Camp Cretaceous (18/09/2020)
Έξι έφηβοι σε μια κατασκήνωση στην άλλη πλευρά της νήσου Νουμπλάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν από τους δεινόσαυρους που σκορπίζουν τον τρόμο στο νησί.

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 3 (22/09/2020)
Μια νέα σεζόν επίλυσης προβλημάτων περιμένει τον μηχανικό μαϊμού Τσίκο Μπον Μπον και την Ομάδα Φτιάξτο.

Mighty Express (22/09/2020)
Σ' έναν κόσμο γεμάτο σιδηροδρομικές γραμμές μια ομάδα τρένων μαζί με παιδιά κρατάνε τα πράγματα σε κίνηση και φροντίζουν να φτάνουν στον προορισμό τους ό,τι και να γίνει!

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις ταινίες παραγωγής άλλων studios που προστίθενται στον κατάλογο της Netflix τον Σεπτέμβριο ξεχωρίζουν οι Spider-man: Into the Spiderverse, Watchmen, Fear and Loathing in Las Vegas, Atonement, The Theory of Everything, 40 Days and 40 Nights και Requiem for a Dream.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ