Και οι 22 Bond, σε Blu-ray

Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια της σειράς

Εμπορικές επιτυχίες όπως αυτή που έχει να επιδείξει η μακροβιότερη σειρά ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου, οι περιπέτειες του Βρετανού πράκτορα James Bond, κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι. Η MGM και η 20th Century Fox έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται για τα 22 φιλμ που απαρτίζουν τη σειρά και, εύλογα, επιθυμούν να γιορτάσουν όπως τής αξίζει τα 50 χρόνια διαδρομής που συμπληρώνει το 2012. Στο πλαίσιο αυτό οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη διάθεση, κάποια στιγμή μέχρι το καλοκαίρι, μιας αληθινά μοναδικής έκδοσής της. Και οι 22 ταινίες, σε επετειακή συσκευασία Blu-ray!

Η συλλογή "Bond 50", όπως ονομάζεται, θα περιέχει όλα ανεξαιρέτως τα φιλμ της σειράς - τα 9 εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε υψηλή ευκρίνεια και δίσκο Blu-ray. Από τον "Dr. No" μέχρι το "Quantum of Solace", όλες οι ταινίες προσφέρουν υψηλή πιστότητα εικόνας και ήχου, καθώς και συνολικά 130 (!) ώρες απ' όλων των ειδών τα extras, αρκετά από τα οποία επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Όπως αναφέρει και το ειδικό trailer, πραγματικά... "Αll the Bonds, All the Girls, All the Action"!

Η συλλογή, σύμφωνα με τις MGM και 20th Century Fox, θα προετοιμάσει τους φανατικούς φίλους του Βρετανού ειδικού πράκτορα με τον καλύτερο τρόπο για την καινούργια κινηματογραφική περιπέτειά του, το Skyfall, που θα προβληθεί το χειμώνα του 2012 με πρωταγωνιστή τoν Daniel Craig. H "Bond 50" θα κυκλοφορήσει σε σχετικά περιορισμένο αριθμό, οπότε η προπαραγγελία στη συγκεκριμένη περίπτωση κρίνεται ως κίνηση μάλλον σοφή. Απομένει να μάθουμε το... πότε και πόσο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ