Game of Thrones: πριν από το φινάλε, ανακεφαλαίωση

Η Nova προσφέρει, εν όψει του επερχόμενου όγδοου κύκλου, τους προηγούμενους επτά στους συνδρομητές της

Η προβολή της πρεμιέρας του 8ου και τελευταίου κύκλου της διάσημης, δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones βρίσκεται και επίσημα πια "προ των πυλών": θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Nova - και ταυτόχρονα με την Αμερική - την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4.00 π.μ. και με ελληνικούς υπότιτλους, και ξανά σε prime time την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. από το κανάλι Novacinema1 HD. Η Nova, ωστόσο, έτσι ώστε να... "δημιουργήσει κλίμα" - με την καλή έννοια, έτσι για αλλαγή - και να υπενθυμίσει στους συνδρομητές της για ποιούς λόγους το Game of Thrones έγινε τόσο αγαπητό σε όλον τον κόσμο, εξασφάλισε γι' αυτούς όλα τα επεισόδια των προηγούμενων επτά κύκλων.

Αυτά θα προσφερθούν ως εικονικό... "box set", διαθέσιμα να τα παρακολουθήσει κανείς οποτεδήποτε θέλει, μέσα από την υπηρεσία Nova On Demand. Οι επτά αυτοί κύκλοι θα βρίσκονται εκεί για 4 μήνες, από την Παρασκευή 1η Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου. Υπενθυμίζουμε πως ο 8ος και τελευταίος κύκλος Game of Thrones αποτελείται από 6 επεισόδια που θα προβάλλονται σ' εβδομαδιαία βάση από την Κυριακή 14/4 (στην κάθε εβδομάδα προβολής τους θα πραγματοποιούνται και επαναλήψεις του κάθε επεισοδίου στα Novacinema1HD και Novacinema4HD). Κάθε νέο επεισόδιο του όγδοου κύκλου με την ολοκλήρωση του θα ενσωματώνεται στο "boxset" του Game of Thrones στο Nova On Demand, οπότε το σύνολο της σειράς θα φιλοξενείται εκεί μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, το γεγονός ότι η σειρά Game of Thrones εκτός από τις πολυάριθμες διακρίσεις - βραβεία Emmy, Χρυσές Σφαίρες, SAG κλπ. - έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης όπου και αν έχει προβληθεί, αναπτύσσοντας εξαιρετικά ευρεία και ενεργή βάση κοινού. Η σειρά έχει άλλωστε εκθειαστεί από τους κριτικούς για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της. Σύμφωνα με την Δικτυακή υπηρεσία IMDB πρόκειται για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και, διαπιστωμένα, ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο. Ανακεφαλαίωση πριν την ολοκλήρωση, λοιπόν; Τσεκ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ