Φίνος Φιλμ, επίσημα στο Web

Και στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, με πληροφοριακό υλικό για τη μεγάλη της ταινιοθήκη

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι οι ταινίες των "χρυσών δεκαετιών" του ελληνικού σινεμά παραμένουν δημοφιλέστατες στο κοινό της χώρας μας - και ανάμεσα σε αυτές, οι ταινίες της Φίνος Φιλμ κατέχουν ξεχωριστή θέση. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε αφενός επίσημος "προορισμός" στο Web για την ιστορική εταιρεία, αφενός, ένα σημείο αναφοράς με πληροφοριακό, οπτικοακουστικό και άλλο υλικό για την πολύχρονη δραστηριότητά της, αφετέρου. Εδώ και μερικές ημέρες, υπάρχει. Και στο Web, και στο Facebook, και στο Twitter.

To επίσημο Web site της Finos Film περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία για τις 187 ταινίες της, 3000 σπάνιες φωτογραφίες και περισσότερες από 200 βιογραφίες συντελεστών. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος, καλαίσθητος και βοηθά στην εύκολη μετάβαση σε οποιαδήποτε μορφή περιεχομένου παρέχει, ενώ ο εξελιγμένος μηχανισμός αναζήτησής του εμφανίζει αποτελέσματα ταχύτατα και βάσει πολλαπλών κριτηρίων. Το Web site επιτρέπει την εγγραφή στην λίστα μελών του, τα οποία μπορούν να ενημερώνονται άμεσα από την Finos Film για τις μελλοντικές της κινήσεις, αλλά και να βαθμολογούν τα φιλμ της ταινιοθήκης της. Η εταιρεία υπόσχεται να εμπλουτίζει τακτικά το περιεχόμενο του Web site της με νέες βιογραφίες, αφιερώματα και κριτικές ταινιών, ενώ σύντομα θα προστεθεί και το μόνο είδος υλικού που αυτές τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του απουσιάζει, τα αποσπάσματα video όλων των ειδών.

Παράλληλα με το επίσημο Web site της, η Finos Film δημιούργησε την επίσημη σελίδα της στο Facebook, αλλά και το αντίστοιχο προφίλ στο Twitter. Οπότε... "όσοι πιστοί" της "χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, "Like" και "Follow"!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ