Disney Plus: νέο περιεχόμενο στον ορίζοντα

Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από Marvel και Star Wars μέχρι 20th Century Fox και National Geographic

Στο πλαίσιο της παρουσίασης όπου αποκάλυψε τα σχέδιά της για είσοδο στις Δικτυακές συνδρομητικές υπηρεσίες περιεχομένου με το Disney Plus, ο αμερικανικός κολοσσός έδωσε στην δημοσιότητα και μία σειρά από εσωτερικές παραγωγές που ετοιμάζει γι' αυτό, φυσικά για αποκλειστική παρουσία τους εκεί. Ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας επιβεβαίωσε πως παραγωγές που έχουν ήδη ανακοινωθεί ή διαρρεύσει βρίσκονται όντως στα σχέδιά της: αυτές περιλαμβάνουν την σειρά Falcon and the Winter Soldier (με τους Sebastian Stan και Anthony Mackie στους αντίστοιχους ρόλους από τα φιλμ της Marvel), την σειρά WandaVision (με την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany στους αντίστοιχους κινηματογραφικούς ρόλους της Scarlet Witch και του Vision), αλλά και την σειρά κινουμένων σχεδίων Marvel's What If...?, που θα σκιαγραφεί τί θα μπορούσε να είχε συμβεί αν συγκεκριμένα κομβικά γεγονότα στο σύμπαν της Marvel είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Η φημολογούμενη σειρά Hawkeye με πρωταγωνιστή τον Jeremy Rener δεν επιβεβαιώθηκε (όχι ακόμη τουλάχιστον), η σειρά ωστόσο Loki με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ας μην αναφέρθηκε χθες. Άλλες παραγωγές που ανακοινώθηκαν στην ίδια παρουσίαση περιλαμβάνουν την ταινία "Η Λαίδη και ο Αλήτης" με... live "ηθοποιούς", την σειρά ταξιδιωτικών ντοκυμαντέρ The World According to Jeff Goldblum του National Geographic, νέα σειρά High School Musical, την σειρά Monsters Inc., νέα σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων Star Wars: Clone Wars και άλλες πολλές. Μιλώντας για Star Wars, επιβεβαιώθηκε η σειρά The Mandalorian (επιδείχθηκε και πρώιμο υλικό), αποκαλύφθηκε δε και δεύτερη σειρά με πρωταγωνιστές τους Diego Luna και Alan Tudyk στους ρόλους που είχαν ενσαρκώσει για το Star Wars: Rogue One (προφανώς η σειρά είναι prequel).

Τα στελέχη της Disney "κράτησαν για το τέλος" μία αποκάλυψη σχετική με την πρόσφατη απόκτηση της 20th Century Fox και την ένταξη του δικού της υλικού στον κατάλογο πλέον της δεύτερης: όλες οι 30 σεζόν της θρυλικής σειράς The Simpsons θα είναι διαθέσιμες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Disney Plus. Εν καιρώ θα προστεθούν και άλλες παραγωγές από την ίδια πηγή, όπως τα The Sound of Music, The Princess Bride και Malcolm in the Middle. Με... αυτά και μ' εκείνα - συνυπολογίζοντας και την τεράστια βιβλιοθήκη και το κινηματογραφικό αρχείο της ίδιας της Disney, αλλά και το αντίστοιχο υλικό των Pixar, National Geographic και Marvel - τα 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια και οι 500 ταινίες μέσα στο πρώτο 12μηνο λειτουργίας του Disney Plus δεν "ακούγονται" υπερβολικά πλέον. Για να δούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ