Samsung Neo QLED QN900A: και στα games συναρπαστική

Εκπληκτικές λειτουργίες και δυνατότητες για απολαυστικό παιχνίδι με PC και κονσόλες παιχνιδιών

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων, όλων των τύπων, τεχνολογιών και διαστάσεων, από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές. Λίγες από αυτές τις τηλεοράσεις ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες για συγκεκριμένους λόγους, είτε πρόκειται για τον σχεδιασμό τους, είτε για την ποιότητα εικόνας που τις χαρακτηρίζει, είτε για τις εξελιγμένες δυνατότητές τους στην απόδοση σύγχρονων games, είτε για τις έξτρα λειτουργίες που προσφέρουν στο κοινό. Και, για το 2021, ακριβώς μία τέτοια τηλεόραση είναι η Samsung Neo QLED QN900A.

Για να αποδόσει μία τηλεόραση σύγχρονα games σε υψηλή ανάλυση και εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας από παιχνιδοκονσόλες ή ισχυρά PC, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ενσωματώνει τα κατάλληλα υποσυστήματα και θύρες σύνδεσης. Η Samsung Neo QLED QN900A προσφέρει όλα τα απαραίτητα! Η βολική εξωτερική μονάδα One Connect φέρει όχι μία ή δύο, αλλά τέσσερις θύρες HDMI έκδοσης 2.1, πλήρους εύρους, οι οποίες υποστηρίζουν τις τεχνολογίες και λειτουργίες που οι gamers χρειάζονται ώστε να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους τίτλους στο maximum.

Οι λειτουργίες αυτές περιλαμβάνουν την VRR (για ομαλή απεικόνιση της κίνησης σε games από παιχνιδομηχανές), την ALLM (για αυτόματη ενεργοποίηση των καλύτερων ρυθμίσεων εικόνας για gaming) αλλά και την FreeSync Premium Pro (για την ομαλότερη δυνατή απόδοση της κίνησης από Η/Υ με κάρτα γραφικών της AMD). H Neo QLED QN900A υποστηρίζει την απεικόνιση games σε ανάλυση 4Κ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120 Hz (με ταυτόχρονη μάλιστα απόδοση χρώματος HDR), έχει να επιδείξει ταχύτατα αντανακλαστικά (input lag μικρότερο των 6 ms στα 120 Hz), ενώ η επεξεργασία χρώματος που κάνει εσωτερικά (12-bit) αποδίδει τις κατάλληλες αποχρώσεις που κατά περίπτωση χρειάζονται τα σύγχρονα games.

H Samsung Neo QLED QN900A προσφέρει επίσης πολλές extra λειτουργίες που βοηθούν ακόμη περισσότερο τους παίκτες. Η λεγόμενη "γραμμή εργαλείων" (Gamebar), για παράδειγμα, προσφέρει μία σειρά από πληροφορίες και ρυθμίσεις σχετικές με τα games που ο παίκτης παίζει εκείνη την στιγμή, μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η λειτουργία Motion Xcelerator Turbo Plus φροντίζει έτσι ώστε να μην υπάρχουν "σπασίματα" στην κίνηση των γραφικών οπουδήποτε στην προβαλλόμενη εικόνα. Η λειτουργία Super Ultrawide GameView, δε, αποδίδει την εικόνα υποστηριζόμενων τίτλων σε αναλογία πλευρών 21:9 ή και 32:9, όπως τα εξειδικευμένα gaming monitors των PC, επιτρέποντας στον παίκτη να βλέπει πολύ μεγαλύτερο τμήμα του εικονικού κόσμου των αγαπημένων του games σε σχέση με την τυπική εικόνα αναλογιών 16:9.

Προσθέτοντας κανείς και την απόδοση ήχου με την τεχνολογία Object Tracking Sound Plus (που κάνει τα ηχητικά εφέ να ακούγονται σαν να προέρχονται από το σημείο της οθόνης όπου βρίσκεται ό,τι τα δημιουργεί), καταλήγει και... οπτικοακουστικά στην διαπίστωση ότι η Samsung Neo QLED QN900A είναι μία ξεχωριστή επιλογή για τους gamers που θέλουν ν' απολαύσουν σύγχρονες παραγωγές στις νέες κονσόλες παιχνιδιών. Συγκεντρώνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που οι παίκτες ζητούν από μία τηλεόραση, προσθέτει δε σε αυτές και πολλές δικές της. Με άλλα λόγια: συναρπαστική!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ