Philips: Εβδομάδα Ambilight

Super δώρα με την αγορά συγκεκριμένων τηλεοράσεων

Εν όψει Mundial 2010 όλοι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να προωθήσουν τα δικά τους μοντέλα - και η ολλανδική Philips από τις 4 έως τις 12 Ιουνίου διενεργεί σε αυτό το πλαίσιο τη δική της καμπάνια, με επίκεντρο τις τηλεοράσεις της που είναι εξοπλισμένες με το σύστημα φωτισμού Ambilight (και αντικειμενικά από τις καλύτερες που έχει να επιδείξει γενικότερα). Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα λαμβάνουν ένα δώρο ανάλογο με την αξία της τηλεόρασης Ambilight που επέλεξαν.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Αγοράζοντας κανείς τηλεόραση Ambilight αξίας έως €1200, λαμβάνει ως δώρο ένα Βlu-ray player (το μοντέλο BDP7500BL που θεωρείται από τα καλύτερα της εισαγωγικής κατηγορίας)

Αγοράζοντας τηλεόραση Ambilight αξίας από €1200 και άνω, λαμβάνει ως δώρο μία Home Cinema Soundbar (μοντέλο HSB4352)

Αγοράζοντας είτε την τηλεόραση Cinema 21:9 είτε οποιοδήποτε από τα μοντέλα AUREA της Philips, λαμβάνει ως δώρο ένα πλήρες σύστημα Home Cinema (μοντέλο HTS7540 που περιλαμβάνει Blu-ray player και ηχεία 5.1)

Για τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που δεν ανακάλεσαν αμέσως τί σημαίνει πρακτικά ο όρος Ambilight, μία σύντομη διευκρίνιση: πρόκειται για μία τεχνολογία φωτισμού, εφεύρεσης Philips, που χρησιμοποιείται σε όλα τα κορυφαία μοντέλα της με σκοπό να ξεκουράζει τα μάτια κατά τη θέαση και να δημιουργεί την εντύπωση υψηλότερης αντίθεσης στην εικόνα. Οι λάμπες Ambilight που τοποθετούνται περιμετρικά της οθόνης προβάλλουν φως στον κοντινότερο τοίχο, του οποίου το χρώμα και η ένταση προσαρμόζεται ανάλογα με το τί προβάλλει η οθόνη, δημιουργώντας ένα οπτικό κι αισθητικό αποτέλεσμα αποκλειστικό στις τηλεοράσεις της ολλανδικής εταιρείας.

Η παραλαβή των δώρων που συνοδεύουν κάθε αγορά τηλεόρασης Ambilight γίνεται απευθείας από το κατάστημα με την απόκτησή της. Κρίνοντας από τα δώρα πάντως, που αφορούν τους ανθρώπους που αγαπούν τη θέαση ταινιών στο σπίτι, δεν είναι μόνο... ο κύριος που θα επωφεληθεί φέτος από το Mundial, αλλά και η κύρια του σπιτιού: αυτή είναι πάντα η καλύτερη δικαιολογία, δεν είναι; Ω, ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ