LG: τηλεοράσεις OLED με εορταστικά προνόμια

Οφέλη έως και €350 με την αγορά μοντέλων από την εισαγωγική, μέση και ανώτερη κατηγορία

Μπορεί η φετινή εορταστική περίοδος να είναι δυστυχώς κατά πολύ διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας μικρότερο καταναλωτικό ενδιαφέρον - και οι τηλεοράσεις συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες. Η LG το γνωρίζει και γι' αυτόν τον λόγο έχει οργαγνώσει δύο προωθητικές ενέργειες για τις τηλεοράσεις OLED της, είτε ενδιαφέρεται κανείς για τα εισαγωγικά μοντέλα που προσφέρει ο κορεατικός κολοσσός, είτε για τα ανώτερης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα: έως τις 31/12 ή μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων οι λάτρεις των video games μπορούν να αποκτήσουν τηλεοράσεις OLED CX και ΟLED BX της LG με όφελος έως και €300. Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μία LG OLED77CX6LA λαμβάνουν prepaid card αξίας €300, εκείνοι που θα επιλέξουν μία LG OLED65CX6LA ή LG OLED65BX6LB λαμβάνουν prepaid card αξίας €200, ενώ όσοι επιλέξουν μία LG OLED55CX6LA ή LG OLED55BX6LB λαμβάνουν prepaid card αξίας €100.

Επιπλέον όσοι και όσες επιλέξουν μία LG OLED της ανώτερης σειράς GX έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, λαμβάνουν μία gift card αξίας έως και €350 από το Ίδρυμα Γουλανδρή. Αυτήν την gift card μπορούν να την αξιοποιήσουν στο B&E Goulandris Shop για να αποκτήσουν διαθέσιμα πρωτότυπα προϊόντα εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μία LG OLED77GX6LA λαμβάνουν gift card αξίας €350, εκείνοι που θα προτιμήσουν μία LG OLED65GX6LA μία gift card αξίας €300, ενώ όσοι διαλέξουν μία LG OLED55GX6LA λαμβάνουν gift card αξίας €200. Και καλές γιορτές, καλές αγορές και... καλές LG επιλογές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ