Ειδικό αφιέρωμα: Mundial 2010

Στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, από... το σαλόνι!

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το... χαϊδευτικά γνωστό ως Mundial, συγκεντρώνει πάντοτε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων σ' ολόκληρο τον κόσμο. Με τόσους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και εθνικά συγκροτήματα παρόντα στην ίδια διοργάνωση, μεγάλες στιγμές είναι το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κανείς - φυσικό είναι, λοιπόν, όλοι να θέλουν να απολαύσουν τους αγώνες του Mundial με την καλύτερη δυνατή εικόνα και, γιατί όχι, να κρατήσουν τις θεαματικότερες φάσεις του για πάντα.

Με την αγορά να προσφέρει όμως τόσες προτάσεις σε όλα τα σχετικά προϊόντα - τηλεοράσεις, προβολείς, εγγραφείς DVD και τηλεοπτικών προγραμμάτων - με ποιά κριτήρια επιλέγει κανείς; Τί πρέπει να γνωρίζει, τί οφείλει να προσέξει και τί αξίζει να έχει στα υπόψιν, για να... σκοράρει με τα ευρώ του;

Το Αθηνόραμα Digital συγκέντρωσε τις απαντήσεις σ' αυτές και άλλες ερωτήσεις και τις παρουσιάζει στο μεγάλο ειδικό του αφιέρωμα στο Mundial 2010. Ποτέ τα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν είχαν την ευκαιρία να δείξουν εντυπωσιακότερα και οι παίκτες πιο συναρπαστικοί απ' ότι σήμερα, με τις τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας ώριμες τεχνολογικά και τους προβολείς σε τιμές πια (περίπου) οικιακές.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010 - διοργάνωση στην οποία η Sony έχει την ιδιότητα του επίσημου συνεργάτη της FIFA - αλλά και με την ευκαιρία της διάθεσης στην ελληνική αγορά των νέων τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας της ιαπωνικής εταιρείας, η Sony Hellas δίνει σε έναν φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να κερδίσει ένα από αυτά τα πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα: μία Sony Bravia 40NX500. Οι λεπτομέρειες βρίσκονται στην ίδια περιοχή του μεγάλου ειδικού αφιερώματος για το Mundial 2010. Καλές αγοραστικές επιλογές, καλές θεάσεις, καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital και... στην Εθνική μας ομάδα, φυσικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ